Tjek saldoen på din Microsoft-konto

Du kan tjekke saldoen på din Microsoft-konto ved at gå til webstedet for fakturering på Xbox.com, eller du kan bruge din Xbox-konsol. Denne side indeholder oplysninger.

Bemærk! Hvis du vil have oplysninger om, hvordan du tilføjer eller fjerner en betalingsmåde for dit Xbox Live-abonnement, skal du se Administrer dine betalingsmåder online.

På denne side

Trin i browseren: Tjek saldoen på din Microsoft-konto

1. Log på din Microsoft-konto i en webbrowser.
  2. Når du er logget på, kan du gøre et af følgende for at tjekke saldoen på din konto:
    • Vælg Start. Saldoen på din konto, herunder saldoer, der snart udløber, vises under Penge og gavekort.
    • Hvis du vil se flere oplysninger om din saldo, skal du vælge Betaling og fakturering og derefter vælge Betalingsindstillinger. Du kan blive bedt om at logge på igen. Her vises saldoen på din konto, herunder saldoer, der snart udløber, og indstillinger for tilføjelse af flere penge på din konto.

Trin på Xbox One-konsollen: Tjek saldoen på din Microsoft-konto

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på.
  3. Rul ned, og vælg din konto for at logge på.
  4. Vælg Indstillinger.
  5. Vælg Alle indstillinger.
  6. Vælg Betaling og fakturering under Konto. Saldoen på din konto vises nederst på skærmen.

Trin på Xbox 360-konsollen: Tjek saldoen på din Microsoft-konto

1. Log på med dit Xbox Live-aktiverede gamertag.
  2. Gå til indstillinger fra dit dashboard, og vælg derefter Konto.
Feltet Konto er markeret på hovedskærmen til Indstillinger.
  1. Vælg Håndter betalingsmåder.
  2. Saldoen på din konto vises øverst på listen.