Vælg en mailadresse, som du vil bruge med din Microsoft-konto

Når du opretter en Microsoft-konto, kan du vælge at logge på med den mailadresse, du bruger i øjeblikket. Vi anbefaler, at du bruger en mailkonto, som du ofte tjekker. Du skal have adgang til denne mailadresse for at kunne logge på din Xbox-konsol. Du skal blot skrive mailadressen i feltet, så hjælper vi dig gennem resten af processen. Når du opretter en Microsoft-konto, skal du bruge:

• En mailadresse med et Microsoft-domæne, f.eks. @live.com, @outlook.com eller @msn.com
  • En gyldig mailadresse, som du bruger og tjekker regelmæssigt

Bemærk! Hvis du bruger en mailadresse, der ikke er fra et Microsoft-domæne, til at oprette din konto, sender vi en valideringsmail til denne adresse, så du kan bekræfte, at du har adgang til den. Du skal blot finde mailen og følge anvisningerne for at fuldføre valideringen.

Hvis du ikke i øjeblikket har en mailadresse, som du kan bruge, eller hvis du opretter en konto for et barn, som ikke har en mailkonto, kan du vælge at oprette en ny Outlook.com-mailadresse under tilmeldingen.

Bemærk!

Relaterede problemer