Sådan sletter du din Microsoft-konto og de personlige oplysninger, der er knyttet til den

Da du oprettede et Xbox Live-gamertag, knyttede du denne konto til en Microsoft-konto (tidligere Windows Live ID). Dette er påkrævet for alle downloads af Xbox Live-indhold og Xbox Live-tjenester.

Du kan finde flere oplysninger om Microsoft-kontoadministration, herunder hvordan du skifter den Microsoft-konto, der er knyttet til dit gamertag, under Spørgsmål om en Microsoft-konto eller et gamertag. Vær opmærksom på, at du i øjeblikket ikke kan flytte et gamertag fra én Microsoft-konto til en anden uden at bruge Xbox-konsollen.

Fjern dine personlige oplysninger

• Fjern dine venner.
    1. Log på siden Xbox Social i en webbrowser.
    2. Find og klik på den ven, du vil fjerne.
    3. Klik på Fjern.
    4. Klik på Ja.
    5. Gentag for alle venner.

Hvis du vil fjerne dine venner ved hjælp af konsollen, skal du følge fremgangsmåden under "Fjern en ven" i Find venner, og kontakt dem på Xbox Live.

• Ryd dine profiloplysninger.
    1. Log på siden Rediger profil.
    2. Ryd felterne Motto, Navn, Sted og Biografi i profilen.
    3. Klik på Gem for at gemme ændringerne.
  • Skift navnet på dine faktureringskontaktoplysninger.
    1. Log på Min konto.
    2. Klik på Faktureringskontaktoplysninger (du kan blive bedt om at indtaste en kode, der er sendt til dig, og som er knyttet til din Microsoft-konto).
    3. Skift fornavn og efternavn på kontoen til "Close Account".
    4. Klik på Gem for at gemme ændringerne. (Dette kan også udføres på en konsol).
  • Angiv dine foretrukne kontaktoplysninger i Microsoft-profilcenter.
    1. Log på siden Profile Center i en webbrowser. Sørg for at logge på med din Microsoft-konto.
    2. Angiv eller fjern personlige oplysninger og kontaktindstillinger.
  • Flyt din Xbox Live-konto til en ny Microsoft-konto.
    1. Opret en ny Microsoft-konto på account.live.com.
    2. Skift din Xbox Live-konto til en ny Microsoft-konto ved hjælp af konsollen. Du kan få hjælp under følgende to emner i Spørgsmål om en Microsoft-konto eller et gamertag:
      • Hvorfor får jeg vist fejlmeddelelsen "The Microsoft account (or Windows Live ID) you're switching to is already linked to another Xbox account"?
      • Kan jeg skifte mit gamertag til en anden Microsoft-konto?

Sådan lukker du din eksisterende Microsoft-konto

Nu hvor din Xbox Live-konto er blevet flyttet til en ny Microsoft-konto, kan du lukke den oprindelige konto.

For individuelle konti

Hvis du helt vil fjerne din Microsoft-konto, skal du først fjerne dine personlige oplysninger fra den pågældende konto, som det er beskrevet tidligere i denne artikel. Hvis du fjerner dine Microsoft-kontooplysninger, lukkes kontoen. Vær opmærksom på, at når du først har lukket din Microsoft-konto, kan du ikke genåbne den. Når denne proces er fuldført, vil alt indhold, der er tilknyttet denne konto – herunder betalt indhold, der kan hentes, Zune-indhold, adgang til gemte spil og resultater – blive slettet permanent.

Bemærk også, at du ikke vil kunne bruge din aktuelle Microsoft-konto og dit aktuelle gamertag til eventuelle fremtidige Xbox Live-konti. Alle oplysninger fjernes permanent.

1. Sørg for, at der ikke er ubetalte abonnementer eller manglende betalinger på kontoen.
  2. Log på Microsoft-konto
  3. Klik på Sikkerhed og adgangskode, og klik derefter på Luk min konto.
  4. Klik på OK for at gemme ændringerne.
  5. Problemer med at lukke kontoen:
    • Hvis du har problemer med at lukke kontoen på grund af eksisterende abonnementer, betyder det, at du ikke har flyttet din Xbox Live-konto til en ny Microsoft-konto. Følg trin 5 ovenfor under "Fjern dine personlige oplysninger" for at flytte din Xbox Live-konto.
    • Hvis du har andre problemer, kan du se Hjælp til Microsoft-konto.

For familie- eller børnekonti

Hvis du vil lukke en Microsoft-konto, der er forælder til en barnekonto, skal den pågældende barnekonto flyttes til en ny konto, før du lukker den aktuelle konto.