Fejlen "The Microsoft account (or Windows Live ID) that you're switching to is already linked to another Xbox account"

Du får muligvis vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at flytte dit Xbox Live-gamertag til en anden Microsoft-konto, der allerede er knyttet til et andet gamertag:

The Microsoft account (or Windows Live ID) you're switching to is already linked to another Xbox account

Løsning

Du kan løse dette problem ved at følge trinene i Hvordan skifter jeg mailadressen på den Microsoft-konto, der er tilknyttet Xbox Live.