Fejlmeddelelsen "The Microsoft account (or Windows Live ID) that you're switching to is already linked to another Xbox account" vises, når du prøver at flytte dit Xbox Live-gamertag til en anden Microsoft-konto

Problem

Du får muligvis vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at flytte dit Xbox Live-gamertag til en anden Microsoft-konto, der allerede er knyttet til et andet gamertag:

The Microsoft account (or Windows Live ID) you're switching to is already linked to another Xbox account

Dette betyder, at den Microsoft-konto, du prøver at knytte dit gamertag til, allerede er knyttet til et andet gamertag.

Løsning

Inden du prøver at knytte dit Xbox Live-gamertag til en Microsoft-konto, som allerede er knyttet til et gamertag, skal du fjerne det eksisterende gamertag fra denne Microsoft-konto.

Sådan gør du:

1. Opret en ny Microsoft-konto. Du skal kun bruge denne nye konto som en midlertidig løsning til at flytte dine gamertags. Når du har flyttet dine gamertags, har du ikke længere brug for denne Microsoft-konto.
    Et eksempel:
    • Gamertag A er knyttet til Microsoft-konto 1.
    • Gamertag B er knyttet til Microsoft-konto 2.

Hvis du vil flytte gamertags A og B mellem Microsoft-konti 1 og 2, skal du først oprette en tredje midlertidig konto: Microsoft-konto 3.

2. Flyt det gamertag, der er linket til den Microsoft-konto, som du vil bruge, til den nye midlertidige konto, som du lige har oprettet.
    Et eksempel:
    • Gamertag A forbliver knyttet til Microsoft-konto 1.
    • Flyt gamertag B til Microsoft-konto 3.

Microsoft-konto 2 er nu ledig.

3. Flyt nu dit gamertag til den Microsoft-konto, som du vil bruge.
    Et eksempel:
    • Flyt gamertag A til Microsoft-konto 2.
    • Gamertag B forbliver knyttet til Microsoft-konto 3.

Microsoft-konto 1 er nu ledig.

4. Du skal vente 30 dage, før gamertag-flytningen mellem de to oprindelige Microsoft-konti er gennemført. (Der kan kun flyttes gamertag hver 30. dag).
    Et eksempel:
    • Gamertag A forbliver knyttet til Microsoft-konto 2.
    • Efter 30 dage skal du flytte gamertag B til Microsoft-konto 1.

Microsoft-konto 3 er nu ledig og skal ikke længere bruges.

Bemærk!

• Når du skifter til en ny Microsoft-konto, bliver de penge, der er på din oprindelige Microsoft-konto, ikke overført til din nye Microsoft-konto.
  • Du kan kun foretage én ændring af din Microsoft-konto for et bestemt gamertag inden for en periode på 30 dage.
  • Du skal også vente 30 dage, efter dit gamertag er downloadet fra Xbox Live, før du kan flytte dette gamertag til en anden Microsoft-konto. Hvis der ikke er gået 30 dage, fra du downloadede dit gamertag, vises der en fejlmeddelelse.
  • Før du kan ændre en Microsoft-konto, der er knyttet til en barnekonto, skal du angive Microsoft-kontooplysningerne for den voksenkonto, der styrer indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed på barnekontoen.
Hvis du stadig oplever problemet, efter du har prøvet løsningen i denne artikel, skal du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på denne side.