Find mailadressen til dit barns Microsoft-konto

Oversigt

For at få adgang til dit barns Xbox Live-konto skal du kende den mailadresse, du brugte til at oprette dit barns Microsoft-konto. Xbox Support kan ikke give dig disse oplysninger, heller ikke selvom du kender dit barns gamertag.

Du kan finde den mailadresse, du brugte til at oprette dit barns Microsoft-konto, på flere måder. Hvis du kan logge på din konsol, kan du finde den der. Og kan du ikke logge på, så bare rolig. Du kan finde disse oplysninger andre steder.

Hvis du skal finde mailadressen til din egen Microsoft-konto, skal du se Find mailadressen til din Microsoft-konto. Hvis du har mistet eller glemt adgangskoden til din egen eller dit barns Microsoft-konto, kan du se under Glemt adgangskode til Microsoft-konto.

Bemærk! Microsoft-konto er det nye navn for det, der tidligere blev kaldt Windows Live ID. Disse to navne betyder det samme. Din Microsoft-konto er den konto, som du benytter til at styre din brug af Xbox Live og andre Microsoft-tjenester, herunder Outlook.com, OneDrive, Skype, Windows 8, Windows Phone, Xbox Music m.fl. Denne centrale konto giver dig mulighed for at administrere dine køb og faktureringsoplysninger og dit indhold fra én enkelt konto.

Emner

Brug din Xbox One-konsol til at finde mailadressen til dit barns Microsoft-konto

Du kan bruge din Xbox One-konsol til at finde mailadressen til dit barns Microsoft-konto, hvis en af disse betingelser er opfyldt:

• Du kan logge på din egen profil på din Xbox One (se Løsning 1 nedenfor).
  • Dit barn har en gemt profil på din Xbox One (se Løsning 2 nedenfor).

Løsning 1: Log på Xbox One med din egen profil

1. Log på din profil på Xbox One-konsollen.
  2. Tryk på Menu-knappen på den trådløse Xbox One-controller fra Home-skærmen.

picture
  1. Vælg Settings.
  2. Rul til højre, indtil du kan se FAMILY, og vælg derefter dit barns profil.
  3. Vælg Add to this Xbox.
  4. På den næste skærm vises dit barns Microsoft-konto. Hvis du kender dit barns adgangskode, kan du skrive den her for at fuldføre logonprocessen.

Løsning 2: Log på din Xbox One med dit barns gemte profil

1. Log på dit barns gemte profil på din Xbox One.
  2. Tryk på Menu-knappen på den trådløse Xbox One-controller fra Home-skærmen.
  3. Vælg Settings.
  4. Vælg Sign-in, security & passkey.
  5. Find den sidste post i kolonnen under SIGN-IN & SECURITY. Dette er den mailadresse, som dit barn bruger til at logge på sin Microsoft-konto.

Brug din Xbox 360-konsol til at finde mailadressen til dit barns Microsoft-konto

Du kan bruge din Xbox 360-konsol til at finde mailadressen til dit barns Microsoft-konto.

1. Log på din Xbox 360-konsol fra Home-skærmen ved hjælp af dit barns Xbox Live-aktiverede gamertag.
  2. Mailadressen til dit barns Microsoft-konto og barnets gamertag vises skiftevis øverst til højre.

Hvis du har deaktiveret visningen af gamertag og Microsoft-kontooplysninger på startskærmen, kan du stadig finde disse oplysninger på skærmen Settings:

1. Gå til Settings, og vælg Account.
  2. Rul til højre til Your Information, og vælg derefter Account Security.
  3. Den Microsoft-konto, som er knyttet til dit barns Xbox Live-konto, vises.

Hvis dit barns gamertag ikke er gemt på Xbox 360-konsollen, skal du følge disse trin:

1. Log af alle profiler.
  2. Tryk på Guide-knappen, og vælg derefter Download profile.
  3. Angiv mailadresse og adgangskode for din (voksen-)Microsoft-konto.
  4. Vælg barnets konto, der skal downloades.
  5. Lad feltet Remember password være markeret, og vælg Sign in.

Brug andre metoder til at finde mailadressen til dit barns Microsoft-konto

Her har du et par andre metoder til af finde dit barns Microsoft-konto, hvis du ikke kan logge på en Xbox Live-profil på din konsol:

• Log på Xbox Live med den mailadresse, som du tror, der er blevet brugt til at oprette dit barns konto (se Løsning 1 nedenfor).
  • Tjek, om der er mails fra Xbox Live på dine mailkonti (se Løsning 2 nedenfor).
  • Tjek, om mailkontoen eventuelt er blevet ændret, siden du oprettede dit barns konto (se Løsning 3 nedenfor).

Hvis du allerede har prøvet alle disse løsningsforslag og stadig ikke kan finde mailadressen til dit barns Microsoft-konto, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på Kontakt os nederst på denne side.

Løsning 1: Prøv at logge på med den mailadresse, som du tror, der er blevet brugt til at oprette dit barns konto

1. Gå til login.live.com, og forsøg at logge på med den Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode), som du tror, er dit barns konto. Hvis du kan logge på, er den mailadresse og adgangskode, du har skrevet, gyldig.
  2. Gå herefter til Xbox.com, og forsøg at logge på med de samme oplysninger.
    • Hvis du bliver bedt om at oprette en Xbox-profil, så er den Microsoft-konto, du har angivet, ikke knyttet til en Xbox Live-konto i øjeblikket.
    • Hvis du bliver logget på og kan se dit barns gamertag øverst til højre på skærmen, er denne mailadresse knyttet til en Xbox Live-konto. Brug disse oplysninger til at logge på dit barns konto på Xbox One-konsollen.

Løsning 2: Tjek dine mailkonti

Tjek dine mailkonti for mails vedrørende dit Xbox Live-medlemskab (søg efter meddelelser om "Xbox Live" eller "Microsoft-fakturering"). På denne måde kan du muligvis finde ud af, hvilken mailadresse der er tilknyttet dit barns Xbox Live-medlemskab.

Løsning 3: Tjek, om mailadressen er blevet ændret

Prøv at huske det tidspunkt, hvor du oprettede dit barns Microsoft-konto. Anvendte du en anden mailudbyder på dette tidspunkt? Mailadressen til din Microsoft-konto er grundlæggende et "brugernavn". Derfor behøver du ikke at kunne få adgang til den gamle mailkonto for at kunne bruge dens mailadresse til at logge på Xbox Live.

Har du glemt adgangskoden til din Microsoft-konto?

Hvis du har glemt adgangskoden til dit barns Microsoft-konto, eller hvis du vil nulstille den, skal du se Glemt adgangskode til Microsoft-konto.