Find mailadressen til din Microsoft-konto

Oversigt

For at få adgang til din Xbox Live-konto skal du kende den mailadresse, du brugte til at oprette din Microsoft-konto. Xbox Support kan ikke give dig disse oplysninger, heller ikke selvom du kender dit gamertag.

Du kan finde den mailadresse, du brugte til at oprette din Microsoft-konto, på flere måder. Hvis du kan logge på din konsol, kan du finde den der. Og kan du ikke logge på, så bare rolig. Du kan finde disse oplysninger andre steder.

Hvis du skal finde mailadressen til dit barns Microsoft-konto, skal du se Find mailadressen til dit barns Microsoft-konto. Hvis du har glemt adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Glemt adgangskode til Microsoft-konto.

Bemærk! "Microsoft-konto" er det nye navn for det, der tidligere blev kaldt "Windows Live ID". Disse to navne betyder det samme. Din Microsoft-konto er den konto, som du benytter til at styre din brug af Xbox Live og andre Microsoft-tjenester, herunder Outlook.com, OneDrive, Skype, Windows 8, Windows Phone, Xbox Music m.fl. Denne centrale konto giver dig mulighed for at administrere dine køb og faktureringsoplysninger og dit indhold fra én enkelt konto.

Løsninger

Find mailadressen til din Microsoft-konto via din Xbox One-konsol

Bemærk! Xbox One er muligvis ikke tilgængelig i alle lande.

Hvis du kan logge på din Xbox One-konsol, kan du finde den Microsoft-konto, der er knyttet til din Xbox Live-konto. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at gå til startskærmen, eller sig "Xbox, go home".
  2. Vælg Settings.
  3. Vælg Sign-in, security & passkey.
picture
  1. Du kan se den mailadresse, som du bruger til at logge på din Microsoft-konto, nederst i den anden kolonne med navnet Sign-in & Security.
picture

Find mailadressen til din Microsoft-konto via din Xbox 360-konsol

Hvis du kan logge på din Xbox 360-konsol, kan du finde den Microsoft-konto, der er knyttet til din Xbox Live-konto, på en af følgende to måder.

Fra din startskærm:

1. Log på med dit Xbox Live-aktiverede gamertag.
  2. Mailadressen til din Microsoft-konto roterer sammen med dit gamertag øverst til højre.

Fra Settings-hubben:

Hvis du har deaktiveret visningen af dit gamertag og din Microsoft-konto på startskærmen, kan du finde dem i Settings-hubben.

1. Log på med dit Xbox Live-aktiverede gamertag.
  2. Gå til settings, og vælg Account.
picture
  1. Rul til højre til Your Information, og vælg Account Security. Den Microsoft-konto, som er knyttet til din Xbox Live-konto, vises.

Andre måder til at finde mailadressen til din Microsoft-konto

Hvis du ikke kan logge på en Xbox Live-profil på din konsol, kan du finde din Microsoft-konto ved hjælp af disse metoder:

• Gå til login.live.com, og forsøg at logge på med det, som du tror, er din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode). Hvis du kan logge på, er den mailadresse og adgangskode, du har skrevet, gyldig. Gå herefter til Xbox.com, og forsøg at logge på med de samme oplysninger. Hvis du bliver bedt om at oprette en Xbox-profil, så er den Microsoft-konto, du har angivet, ikke knyttet til en Xbox Live-konto i øjeblikket. Ellers bliver du logget på og kan se dit gamertag øverst til højre på skærmen. Denne mailadresse er knyttet til en Xbox Live-konto.
  • Tjek dine mailkonti for mails vedrørende dit Xbox Live-medlemskab (søg efter meddelelser om "Xbox Live" eller "Microsoft-fakturering"). +Dette kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken mailadresse der er tilknyttet dit Xbox Live-medlemskab.

Har du glemt adgangskoden til din Microsoft-konto?

Hvis du har glemt adgangskoden til din Microsoft-konto, eller hvis du vil nulstille den, kan du se Glemt adgangskode til Microsoft-konto.