Microsoft-konto – Ofte stillede spørgsmål

Administrer din Microsoft-konto Log på din Microsoft-konto for at se og opdatere kontooplysningerne

Oversigt

Din Microsoft-konto er den konto, som du benytter til at styre din brug af Xbox Live og andre Microsoft-tjenester, herunder Outlook.com, OneDrive, Skype, Windows 10, Windows Phone m.fl. Men denne centrale konto kan du:

• administrere alle dine Microsoft-tjenester fra en enkelt konto
  • logge på din Xbox-konsol eller på Xbox-appen i Windows 10
  • administrere dine køb og abonnementer
  • oprette og administrere børnesikring for at beskytte din børn

Denne side har svar på de mest almindelige spørgsmål og links til ressourcer, hvor du kan få mere at vide om, hvordan du administrerer din Microsoft-konto.

Emner

Hvordan opretter jeg en Microsoft-konto?

Hvis du bruger en mailadresse og adgangskode til at logge på en Microsoft-tjeneste, f.eks. Hotmail, Outlook, Messenger eller Xbox Live, så har du allerede en Microsoft-konto, og du kan bruger den til at logge på enhver Xbox-konsol eller -tjeneste.

Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du nemt oprette en på siden Opret en konto. Følg instruktionerne på siden. Du kan bruge enhver mailadresse, du allerede bruger, eller vi kan oprette en ny @outlook.com-mailadresse til dig.

Hvordan logger jeg på en ny Xbox-konsol eller Xbox-appen?

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg får vist en fejl, når jeg logger på?

Hvordan kan jeg ændre, gendanne eller fjerne den adgangskode, jeg bruger til at logge på med?

Skift din adgangskode

Du kan vælge at ændre din adgangskode med jævne mellemrum for at beskytte din konto bedre. Du kan få hjælp i Skift adgangskoden til din Microsoft-konto.

Genskab din adgangskode, hvis du har glemt den

Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Fjern din adgangskode fra konsoller, hvor den tidligere blev gemt

Se, hvordan du kan bruge din adgangskode til at administrere loginindstillingerne til din konsol

Hvordan kan jeg ændre den mailadresse, jeg bruger til min Microsoft-konto?

Hvis du vil ændre den mailadresse, du bruger til din Microsoft-konto, kan du opdatere den på account.microsoft.com. Når du er logget på, skal du vælge Dine oplysninger og derefter vælge Administrer din mail eller dit telefonnummer til logon.

Jeg har forskellige Microsoft-konti til forskellige tjenester – hvordan kan jeg kombinere dem?

I øjeblikket kan du ikke flytte dine tjenester fra én Microsoft-konto til en anden, Dette vil måske blive muligt på et senere tidspunkt.

Hvad er sikkerhedsoplysningerne til en Microsoft-konto, og hvordan administrerer jeg dem?

Når du ændrer følsomme kontooplysninger, f.eks. en adgangskode eller kontaktoplysninger, sender vi en sikkerhedskode til et telefonnummer eller en mailadresse, som vi har registreret, for at sikre, at den person, der foretager ændringerne, er kontoejeren.

Alle konti skal have mindst én kontaktmetode, men vi anbefaler, at du tilføjer både et telefonnummer og en mailadresse. Så kan vi stadig komme i kontakt med dig, selvom du mister adgangen til en af kontaktmetoderne. Du kan se dine sikkerhedsoplysninger ved at logge på account.microsoft.com og vælge Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.

Få at vide, hvordan du:

Hvordan kan jeg lukke min Microsoft-konto?

Hvis du vil lukke din Microsoft-konto, skal du se Sådan lukker du din Microsoft-konto. Du kan genåbne en lukket konto inden for 60 dage. Efter 60 dage bliver din konto og alle de tilknyttede oplysninger slettet permanent fra vores systemer.