Administrer din Microsoft-konto

Hvad er en Microsoft-konto?

Din Microsoft-konto er den konto, som du benytter til at styre din brug af Xbox Live og andre Microsoft-tjenester, herunder Outlook.com, OneDrive, Skype, Windows 8, Windows Phone, Xbox Music m.fl. Denne centrale konto giver dig mulighed for at administrere dine køb og faktureringsoplysninger og dit indhold fra én enkelt konto.

Hvis du vil oprette en Microsoft-konto, skal du angive en kombination af en mailadresse og en adgangskode, som du skal bruge til at logge på Microsoft-tjenester. Kontoen kan oprettes med en Microsoft-webmailadresse (brugernavn@live.com eller brugernavn @outlook.com) eller en anden gyldig mailadresse (f.eks. en adresse med @gmail.com, @comcast.net eller @yahoo.com). Hvis du foretrækker det, kan du starte helt forfra med en ny Outlook.com-mailadresse, som du opretter i forbindelse med konfigurationen af en ny Microsoft-konto.

Løsninger

Log på din Microsoft-konto (eller opret en ny konto)

Hvis du bruger en mailadresse og adgangskode til at logge på Microsoft-tjenester, f.eks. Hotmail, Outlook, Messenger eller Xbox Live, så har du en Microsoft-konto.

Hvis du kan huske denne mailadresse og adgangskode, burde du kunne logge på din Microsoft-konto. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, er det nemt at få en.

Hvis du har en Microsoft-konto, men har glemt dine logonoplysninger, kan du få hjælp i Se, hvad du skal gøre, hvis du glemmer mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto. Hvis du kender dine logonoplysninger, men får en fejlmeddelelse, når du prøver at logge på, kan du få hjælp i Se, hvad du skal gøre, hvis du får en fejl, når du prøver at logge på din Microsoft-konto.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg glemmer den mailadresse, jeg bruger til min Microsoft-konto?

Hvis du ikke kan huske den mailadresse, du bruger til din Microsoft-konto, skal du se Find din Microsoft-konto.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg glemmer den adgangskode, jeg bruger til min Microsoft-konto?

Hvis du ikke kan huske adgangskoden til din Microsoft-konto, kan du nulstille adgangskoden online. Gå til Nulstil din adgangskode i en browser, og skriv mailadressen til din Microsoft-konto. Du får mulighed for at vælge, hvordan du vil have tilsendt et link til nulstilling af din adgangskode.

Hvis du ikke kan nulstille adgangskoden til din Microsoft-konto ved hjælp af de tilgængelige nulstillingsmuligheder, kan du få adgang til din Microsoft-konto ved at udfylde en onlineformular om gendannelse af kontoen. Dette gør du ved at gå til Gendan din Microsoft-konto og udfylde formularen, der bruges til at få gendannet din konto.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du nulstiller og gendanner adgangskoden til din Microsoft-konto, i Glemt adgangskode til Microsoft-konto.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg kender mailadressen og adgangskoden til min Microsoft-konto, men får en fejl, når jeg prøver at logge på?

Hvis du kender oplysningerne til din Microsoft-konto, men stadig ikke kan logge på kontoen, skal du først tjekke, om der er nogen aktuelle Xbox Live-meddelelser om service.

Hvis der ikke er nogen aktuelle servicemeddelelser, skal du gå til Fejl i forbindelse med Xbox-kontoadministration, hvor du kan finde oplysninger om de fejlmeddelelser, der oftest vises, når du prøver at logge på din Microsoft-konto. Hvis du ikke kan finde din fejlmeddelelse der, skal du bruge værktøjet Søg efter Xbox-fejlkode/statuskode til at finde fejlkoden og få flere oplysninger om denne specifikke fejl.

Administrer sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

Adgangskoder
Du kan gemme adgangskoden og navnet (mailadressen) til din Microsoft-konto på din Xbox-konsol, så du hurtigt og nemt kan logge på Xbox Live og andre Microsoft-tjenester. Hvis du vil sikre dig, at ingen andre kan logge på Xbox LIVE med din konto, kan du beskytte din Xbox LIVE-profil med en adgangskode på konsollen. Det gør du ved at kræve, at der skal angives en Microsoft-kontoadgangskode, inden der logges på. Du kan se, hvordan du gør dette, i Beskyt din Xbox LIVE-profil med adgangskode. Hvis du helt vil fjerne en gemt adgangskode til din Microsoft-konto fra din konsol, skal du se Fjern adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox 360-konsol.

Du kan også vælge at ændre din adgangskode med jævne mellemrum for at beskytte din konto bedre. Du kan se, hvordan du gør dette, i Skift adgangskoden til din Microsoft-konto. Det er også en god idé at angive yderligere sikkerhedsoplysninger for din konto (f.eks. et mobiltelefonnummer eller en alternativ mailadresse). Du skal bruge disse sikkerhedsoplysninger, hvis du er nødt til at nulstille kontoadgangskoden, eller hvis du skal bekræfte dit ejerskab til kontoen. Se Føj sikkerhedsoplysninger til nulstilling af adgangskode til din Microsoft-konto for at få oplysninger om, hvordan du gør dette.

Sikkerhedsoplysninger
Når der foretages ændringer af følsomme kontooplysninger, f.eks. en adgangskode eller kontooplysninger, sender vi en sikkerhedskode til et telefonnummer eller en mailadresse, som vi har registreret, for at sikre, at den person, der foretager ændringerne, er kontoejeren. Det er disse kontaktoplysninger, vi kalder "sikkerhedsoplysninger". Alle konti skal have mindst én kontaktmetode, men vi anbefaler, at du tilføjer både et telefonnummer og en mailadresse. Så kan vi stadig komme i kontakt med dig, selvom du mister adgangen til en af kontaktmetoderne.

• Disse kontaktmetoder bruges til at kontrollere adgangen til din konto eller dine aktiviteter på Xbox.com, din Xbox 360-konsol, Xbox Live, Windows og andre steder, hvor din Microsoft-konto anvendes.
  • Dette holder din konto sikker og hjælper dig med at nulstille din adgangskode.
  • Hvis du nogensinde glemmer din adgangskode, eller hvis nogen forsøger at få adgang til din konto, har vi brug for en måde at nå dig på, for at genetablere den rette kontrol over din konto – så det er en god idé at holde disse oplysninger opdateret. Vi bruger kun disse oplysninger til at beskytte din konto.

Vælg en anden Microsoft-konto, som skal knyttes til dit Xbox LIVE-gamertag

Et Xbox LIVE-gamertag er knyttet til en Microsoft-konto for at gøre logonproceduren enklere. Hvis du vil knytte dit nuværende gamertag til en anden Microsoft-konto, skal du se Flyt et gamertag til en anden Microsoft-konto, hvor du kan få hjælp til at gøre dette.

Opsig eller fjern en Microsoft-konto fra din Xbox 360-konsol

Hvis du vil lukke din Microsoft-konto, kan du få at vide, hvordan du gør det, i Opsig din Microsoft-konto. Hvis du helt vil fjerne en gemt adgangskode til din Microsoft-konto fra din konsol, skal du se Fjern adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox 360-konsol.

Ofte stillede spørgsmål om Microsoft-konti