Fejlen "Sorry, something's wrong with your Microsoft account. Go to https://account.live.com for help" vises, når du logger på Xbox Live

Hvis du får vist fejlmeddelelsen "Sorry, something's wrong with your Microsoft account. Go to https://account.live.com for help", når du forsøger at logge på Xbox Live, er der problemer med din Microsoft-konto.

Løsning

Du kan prøve at afhjælpe dette problem ved at logge på din Microsoft-konto på xbox.com/account og derefter følge instruktionerne for at fuldføre kontovalideringen. Du kan blive bedt om at nulstille din adgangskode eller at angive en sikkerhedskode, som bliver sendt til telefonnummeret eller den alternative mailadresse på din konto.

Bemærk! Hvis du bliver bedt om det, skal du bekræfte, at din computer og Xbox-konsol bruger det samme trådløse netværk.