Sådan opdaterer du din Microsoft-konto, hvis du flytter til et nyt land/område

Skal du flytte til et nyt land/område, og vil du tage din Xbox med dig? Find ud af, hvad du skal gøre for at sikre dig, at du kan bruge din Xbox-konsol i dit nye land/område.

Vigtigt! Du skal være opmærksom på, at du ikke kan løse områdefejl i forbindelse med funktionen Bagudkompatibilitet ved at ændre området på din konto. Disse trin skal kun bruges, når du flytter og har brug for at skifte land/område.

På denne side

Hvornår skal jeg skifte mit Xbox-område?

Hvis du er flyttet til et andet land/område og vil foretage Xbox-køb fra din nye placering, skal du skifte område.

Her er, hvad du behøver at vide, inden du skifter land/område

Når du ændrer land/område for din Microsoft-konto, kan det påvirke dine tjenester og abonnementer. Her er de oplysninger, der er relevante, når du skifter land/område:

• Dine Xbox-profiloplysninger

Dit gamertag, ulåste gennemførelser og resten af dine Xbox-profiloplysninger flyttes med dig.

• Pengene på din Microsoft-konto

Pengene på din Microsoft-konto flyttes ikke med dig. Sørg for at bruge pengene på din Microsoft-konto, inden du ændrer din kontos placering. Vi kan ikke overføre penge mellem områder.

• Dit Xbox Live Gold-abonnement

Den tid, der er tilbage af dit Xbox Live Gold-abonnement, overføres sammen med din konto til det nye land/område.

Hvis Xbox Live Gold-abonnementer ikke er tilgængelige i det nye land/område, bliver dit nuværende abonnement ved med at være aktivt, men det er ikke sikkert, at det kan benyttes. Hvis dette er tilfældet, skal du annullere abonnementet, så du ikke fortsætter med at blive faktureret. Hvis du vil annullere dit abonnement, skal du gå til Sådan annullerer du dit Xbox-abonnement.

• Andre abonnementer er muligvis ikke tilgængelige i det nye land/område

Du kan også have andre abonnementer, f.eks. XNA Creator's Club, Call of Duty Elite eller Monster Hunter. Disse abonnementer forbliver aktive i det nye land/område, men de fungerer muligvis ikke længere. Hvis du har en aftale om fast, automatisk fakturering, bliver du opkrævet betaling, indtil du annullerer abonnementet. Se, hvordan du gør dette, i Sådan kan du annullere dit Xbox-abonnement.

• Groove Music Pass-abonnementer kan ikke flyttes

Hvis du har et aktivt Groove Music Pass, bliver det annulleret ved flytningen. Din musiksamling forbliver den samme (afhængigt af tilgængelighed og områdespecifikke licensregler), hvis du abonnerer på Groove Music Pass igen, efter du har skiftet til et nyt område. Hvis du bruger et Xbox Music Pass på en Windows Phone, skal du nulstille telefonen til standardindstillingerne, når du abonnerer i et nyt område.

Sådan kan du skifte land/område på Xbox One

Vigtigt! Du skal være opmærksom på, at du ikke kan løse områdefejl i forbindelse med funktionen Bagudkompatibilitet ved at ændre området på din konto. Disse trin skal kun bruges, når du flytter og har brug for at skifte land/område.

Følg disse trin for at opdatere dine indstillinger til det nye land/område, og genstart derefter din Xbox One-konsol. Første gang du køber i det nye land/område, bliver du bedt om at opdatere dine faktureringsoplysninger.

1. Log på din Xbox One-konsol.
  2. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg Alle indstillinger.
  5. Vælg System.
  6. Vælg Sprog og placering.
  7. Vælg din nye placering på listen, og vælg derefter Genstart nu.

Sådan skifter du land/område på Xbox 360

Hvis du vil skifte land/område på Xbox 360, kan du ikke blot opdatere din placering som på Xbox One. Du skal i stedet overføre din Xbox-profil, og det kan påvirke andre abonnementer og tjenester.

Sådan skifter du land/område på Xbox 360-konsollen:

1. Angiv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto, og vælg derefter Log på.
  2. Tilføj et kreditkort, og angiv faktureringsadressen for dit nye område.
  3. Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter System.
  4. Vælg Console Settings.
  5. Vælg Language and Locale.
  6. Vælg Locale.
  7. Vælg den landestandard, du vil bruge.

Forhold, der kan forhindre dig i at ændre dit land/område

Hvis du ikke kan skifte land/område for din Xbox, kan det skyldes en af årsagerne nedenfor:

• Du har ændret land/område inden for de seneste tre måneder.
  • Din konto er i øjeblikket lukket (f.eks hvis kreditkortet til et af dine abonnementer er udløbet).
  • Du er mindreårig (ifølge gældende lovgivning) i det land/område, du befinder dig i, og du vil ikke være mindreårig i det område, du flytter til.
  • Du er ikke mindreårig (ifølge gældende lovgivning) i det land/område, du befinder dig i, med du vil blive betragtet som mindreårig i det land/område, du flytter til.
  • Du har en udestående saldo på dit Xbox-abonnement.