Føj sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto

Føj sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto Log på din Microsoft-konto for at tilføje sikkerhedsoplysninger.

Oversigt

På denne side kan du se, hvordan du føjer sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto. Sikkerhedsoplysninger er en mailadresse og/eller et telefonnummer, som du giver os, og som vi bruger til at bekræfte din identitet.

Emner

Tilføj sikkerhedsoplysninger fra din computer eller en anden enhed med internetadgang

Hvis du vil føje nye sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto, skal du udføre disse trin:

1. Log på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).
  2. Vælg Sikkerhed.
  3. Vælg Opdateringsoplysninger under Opdater dine sikkerhedsoplysninger.
  4. Vælg Tilføj sikkerhedsoplysninger.
  5. Du kan blive bedt om at bekræfte, at du ejer kontoen. Det gør du ved at angive en sikkerhedskode online. Du modtager koden via sms eller mail.
  6. Vælg Tilføj ny mailadresse eller Tilføj nyt telefonnummer, og følg derefter instruktionerne for at tilføje og bekræfte dine nye sikkerhedsoplysninger.

Du modtager også en notifikation på den mailadresse eller det telefonnummer, som du i øjeblikket bruger. Dette er en forholdsregel, der beskytter dig, hvis ændringen er foretaget af en anden person. Hvis det er tilfældet, kan du annullere ændringen ved at følge instruktionerne i notifikationen.

Det er kun nødvendigt med én kontaktmetode, men vi anbefaler på det kraftigste, at du angiver både en mailadresse og et telefonnummer. Så kan vi stadig komme i kontakt med dig, selvom du mister adgangen til en af kontaktmetoderne.

Tilføj sikkerhedsoplysninger, når du opretter din konto

Når du opretter en ny Microsoft-konto (enten via din Xbox-konsol eller online), bliver du bedt om at tilføje sikkerhedsoplysninger, f.eks. et telefonnummer og/eller en mailadresse.

Når du gør det, modtager du en sikkerhedskode på det telefonnummer eller den mailadresse, du har angivet. Du har nogle få dage til at angive sikkerhedskoden, men vi anbefaler, at du angiver koden og bekræfter din identitet med det samme.

Hvis du gør det, så kan du bruge dine sikkerhedsoplysninger med det samme, hvis du glemmer din adgangskode, eller hvis din konto bliver hacket. Hvis du ikke bekræfter den med det samme, og du f.eks. glemmer din adgangskode inden bekræftelsen, så vil sikkerhedsoplysningerne ikke være tilgængelige, når du skal genskabe din konto.