Tilføj et sikkerhedsbevis til din Microsoft-konto for Xbox Live

Tilføj et sikkerhedsbevis

Vigtigt! Hvis du vil føje et sikkerhedsbevis til din Microsoft-konto, men ikke har adgang til nogen af dine sikkerhedsbeviser, skal du angive, at dit nuværende bevis er mistet. Du kan finde oplysninger om, hvordan du gør dette, i Jeg kan ikke få adgang til sikkerhedsbeviserne til min Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis det er en ny konto, kan du tilføje et bevis i en kort periode uden validering. Hvis det er en eksisterende konto, skal du validere det nye bevis ved hjælp af et eksisterende bevis.

1. Gå til Administrer dine sikkerhedsoplysninger, og log på med din Microsoft-konto.
  2. Klik på Tilføj under Telefonnummer eller under Alternativ mailadresse.
  3. Skriv den nye mailadresse eller det nye telefonnummer, og klik derefter på OK eller Gem.
  4. Hvis du allerede har et bevis på din konto, skal du måske bruge dette bevis til at bekræfte tilføjelsen af et nyt bevis. Hvis du f.eks. tilføjer en ny mailadresse som et nyt bevis, sendes der muligvis en bekræftelse til en mailadresse, som allerede er et bevis. Klik på Bekræft, og følg instruktionerne.

Hvis du ikke kan få adgang til nogen af dine nuværende beviser (f.eks. hvis dit nuværende bevis er en udløbet mailkonto), kan du se Få hjælp til din Microsoft-kontos sikkerhedsbeviser.