Du kan ikke logge på din Xbox One-konsol, efter du har ændret din adgangskode

Brug løsningerne på denne side, hvis du ikke kan logge på din Xbox One-konsol, efter du har ændret adgangskoden til din Microsoft-konto.

Løsninger

Dette problem kan opstå, fordi din konsol ikke havde modtaget de nye adgangskodeoplysninger til din Microsoft-konto, da du prøvede at logge på.

Vigtigt! Inden du prøver disse løsninger, skal du sikre dig, at du kan logge på din Microsoft-konto online. Sådan gør du:

1. Gå til account.xbox.com
  2. Vælg Log på øverst til højre, og skriv derefter mailadressen og den nye adgangskode til din Microsoft-konto.

Hvis du ikke kan huske, hvilken mailadresse du bruger til at logge på din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto.

Løsning 1: Genstart konsollen

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.

Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen .

2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.
  5. Prøv at logge på igen.

Løsning 2: Fjern din konto, og tilføj den derefter igen på konsollen

Trin 1: Fjern din konto fra konsollen

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.

Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen .

2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Fjern konti under Konto.
  5. Vælg din konto, og bekræft, at den skal fjernes.

Trin 2: Genstart din Xbox One-konsol

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Genstart konsol under Konto.

Trin 3: Føj din konto til konsollen igen

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på.
  3. Vælg Tilføj og administrer.
  4. Vælg Tilføj ny.
  5. Skriv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto.
  6. Angiv indstillingerne på de næste skærme for at tilpasse konsollen.

Hvis problemet opstår igen, skal du kontakte Xbox Support.