Skift gæstenøglen på din Xbox One-konsol

Oversigt

Hvis du vil ændre gæstenøglen på din Xbox One-konsol, skal du først fjerne den eksisterende gæstenøgle. De eventuelle indholdsbegrænsninger, du har angivet for den eksisterende gæstenøgle, bliver slettet, så du skal angive dem igen, når du opretter en ny nøgle.

Bemærk! Hvis du har glemt den nuværende gæstenøgle, skal du følge vejledningen i Du har glemt gæstenøglen på din Xbox One-konsol.

Trin 1: Fjern den eksisterende gæstenøgle

Fjern først den eksisterende gæstenøgle. Sådan gør du:

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på.
  3. Rul ned for at vælge den konto, du vil logge på.
    Bemærk! Du skal være logget på kontoen som en voksen.
Loginskærmen i guiden på Xbox One
  1. Når du er logget på din konto, skal du rulle til venstre fra Start for at åbne guiden.
Guiden vises på startskærmen på Xbox One
  1. Vælg Indstillinger.
Den primære skærm med Xbox One-indstillinger, der er åbnet fra guiden
  1. Vælg Alle indstillinger.
Indstillingpanelet er åbnet fra guiden. Indstillingen
  1. Vælg System.
  2. Vælg Begrænsninger, når du er logget af.
Kategorien
  1. Skriv din adgangskode for at bekræfte din identitet.
Skærmen til angivelse af adgangskode med tastatur på skærmen
  1. Vælg Fjern gæstenøgle.
Indstillingen
  1. Skriv den nuværende gæstenøgle for at fjerne den.
Skærmen
Bemærk! Hvis du har glemt din gæstenøgle, skal du skrive en forkert gæstenøgle tre gange, så bliver du bedt om at angive en adgangskode på konsollen. Skriv din adgangskode for at fjerne gæstenøglen.
Skærmen til angivelse af adgangskode med tastatur på skærmen

Trin 2: Opret en ny gæstenøgle

Opret en ny gæstenøgle, der skal erstatte den, som du har fjernet. Sådan gør du:

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Begrænsninger for indhold, når der er logget af.
  5. Vælg Opret en gæstenøgle.
Indstillingen
  1. Brug din controller til at oprette en 6-cifret adgangsnøgle. Sørg for at oprette en nøgle, som du kan huske, men som andre ikke kan gætte.
Skærmen

Trin 3: Giv gæstenøglen adgang til indhold og apps

Når du har oprettet din gæstenøgle, vises skærmen Begrænsninger for indhold, når der er logget af. Nu kan du tilføje begrænsninger for indhold eller apps for den gæstenøgle, du har oprettet. Sådan gør du:

1. Vælg Adgang til indhold og apps.
Indstillingen
  1. Rul ned for at vælge det aldersrelevante indholdsniveau, som du vil give gæsterne adgang til. De aldersrelevante klassificeringer bestemmes af din placering. Du kan se en beskrivelse af, hvad de enkelte aldersniveauer omfatter, til højre på skærmen. Tryk på B på controlleren, når du er færdig.
  1. For alle andre indstillinger end "Ubegrænset" skal du vælge Skjul lister i søgning, stores og apps for at skjule alle lister med apps eller indhold, der ikke er egnet til den pågældende aldersgruppe. Tryk på B på controlleren, når du er færdig.
Indstillingen
  1. Eksplicit tv er som standard blokeret. Hvis du vil ændre denne indstilling, skal du vælge Blokér ikke eksplicit TV. Tryk på B på controlleren, når du er færdig.
Bekræftelsesskærmen
  1. Som standard tillader konsollen, at der kan downloades eller oprettes nye konti, når der ikke er nogen, der er logget på konsollen. Hvis du vil blokere denne funktion, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Lad personer downloade og oprette nye konti.
Indstillingen