Skift adgangsnøglen på din Xbox One-konsol

Find ud af, hvordan du ændrer den personlige adgangsnøgle på din Xbox One-konsol, så du kan beskytte dine oplysninger.

Du skal kende din nuværende adgangsnøgle for at nulstille den. Hvis du har glemt den, skal du se Du har glemt adgangsnøglen til din Xbox One.

Slet den eksisterende adgangsnøgle

Hvis du vil ændre din adgangsnøgle, skal du først slette den eksisterende adgangsnøgle:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
Guiden er åben på startskærmen på Xbox One.
  1. Vælg Indstillinger.
Indstillingsikonet er markeret i guiden.
  1. Vælg Alle indstillinger.
Indstillingen
  1. Vælg Login, sikkerhed og adgangsnøgle under Konto.
Konto er valgt på skærmen Indstillinger, og feltet
  1. Vælg Delete my passkey.
Indstillingen

Opret din nye adgangsnøgle

Efter du har slettet din gamle adgangsnøgle, skal du udføre disse trin for at oprette en ny:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
Guiden er åben på startskærmen.
  1. Vælg Indstillinger.
Indstillingsikonet er markeret i guiden.
  1. Vælg Alle indstillinger.
Indstillingen
  1. Vælg Login, sikkerhed og adgangsnøgle under Konto.
  1. Vælg Opret min adgangsnøgle.
Skærmen
  1. Skriv en adgangsnøgle på seks cifre, og skriv den igen for at bekræfte.
Du bliver bedt om at angive din adgangsnøgle igen på skærmen.