Definition af Microsoft-barnekonto

Sådan defineres en barnekonto

Hos Microsoft defineres en barnekonto som en Microsoft-konto, der knyttes til en Microsoft-voksenkonto, fordi barnets eller teenagerens alder er under myndighedsalderen i det pågældende land. Når det er tilfældet, skal barnets konto knyttes til en voksens Microsoft-konto. Ellers kan Xbox Live-tjenesten ikke benyttes fra kontoen.

I forbindelse med beskyttelsen af barnets personlige oplysninger og barnets onlinesikkerhed inddeler Xbox One brugergruppen "børn" i tre kategorier:

• Lille barn: Alle børn, der er yngre end 8 år
  • Barn: 8 til 12 år
  • Teenager: 13 til 17 år (19 år i Sydkorea).