Log på flere Xbox-konsoller på samme tid

Du kan kun logge på én Xbox One- eller én Xbox 360-konsol ad gangen. Hvis du prøver at logge på en konsol mere, bliver du spurgt, om du vil logge af den første konsol. Hvis du svarer Ja, bliver din konto med det samme logget af den første Xbox One-konsol.

Du kan være logget på én Xbox One-konsol og én Xbox 360-konsol på samme tid. Der er nogle apps, som ikke kan bruges på forskellige konsoller på samme tid. Groove Musik kan f.eks. kun bruges på én konsol ad gangen.