Sådan opretter du en adgangsnøgle på Xbox One

Få at vide, hvordan du opretter en personlig adgangsnøgle på din Xbox One-konsol, så du kan beskytte dine kontooplysninger. Når du opretter en adgangsnøgle, følger den dig, hvis du bruger en anden Xbox One-konsol. Du kan få mere at vide i Fordele ved at benytte en adgangsnøgle på din Xbox One-konsol.

Opret din adgangsnøgle

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
Xbox-startskærm
  1. Vælg Indstillinger.
Guiden vises på startskærmen på Xbox. Indstillingsikonet er markeret.
  1. Vælg Alle indstillinger.
Indstillingen Alle indstillinger er markeret på hovedskærmen til Indstillinger.
  1. Vælg Login, sikkerhed og adgangsnøgle under Konto
Indstillingen
  1. Vælg Opret min adgangsnøgle.
Indstillingen
  1. Skriv en adgangsnøgle på seks cifre, og skriv derefter adgangsnøglen igen for at bekræfte.
Du bliver bedt om at angive din adgangsnøgle igen på en skærm med et numerisk tastatur.

Nu er din adgangsnøgle oprettet. Hvis du skulle komme til at glemme din adgangsnøgle, kan du nulstille den.