Slet adgangsnøglen på din Xbox One-konsol

Hvis du har brug for at ændre sikkerhedsfunktionerne på din Xbox One-konsol, skal du først fjerne din personlige adgangsnøgle. Her kan du se, hvordan du fjerner den. Når du har slettet din adgangsnøgle, kan du oprette en ny.

Slet din adgangsnøgle

Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
Guiden vises til venstre på startskærmen på din Xbox.
  1. Vælg Indstillinger.
Indstillingsikonet er markeret i guiden.
  1. Vælg Alle indstillinger.
Indstillingen
  1. Vælg Login, sikkerhed og adgangsnøgle under Konto.
Indstillingen
  1. Vælg Delete my passkey.
Indstillingen

Opdater dine præferencer for login

Vigtigt! Hvis du tidligere har konfigureret dine indstillinger, så der kræves en adgangsnøgle i forbindelse med køb eller ændring af indstillinger, vil Xbox One som standard bede dig om din adgangskode, medmindre du ændrer dine sikkerhedsindstillinger. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Login, sikkerhed og adgangsnøgle under Konto.
  5. Vælg Skift mine login- & sikkerhedsindstillinger under Login, sikkerhed og adgangsnøgle.
Indstillingen
  1. Rul til venstre, og vælg Ingen barrierer. På denne måde fjerner du de adgangsnøgle- eller adgangskodekrav, der gælder for indstillinger eller køb. Hvis du vil, kan du vælge Tilpas og angive, hvornår du vil spørges om en adgangskode/adgangsnøgle.
Der vises en række login- og sikkerhedsindstillinger. Indstillingen