Du har ikke modtaget en sikkerhedskode

Hver gang du får adgang til eller ændrer personlige oplysninger på din Microsoft-konto eller tilføjer nye kontaktoplysninger, genereres der en sikkerhedskode. Denne sikkerhedskode sendes til en mailadresse eller et mobiltelefonnummer, der er angivet under sikkerhedsoplysningerne for din konto. Derefter bliver du bedt om at angive koden for at bekræfte ændringen. Det tager normalt kun et øjeblik at modtage koden.

Årsager til, at du ikke får sikkerhedskoden, og løsninger, du kan prøve

Dine sikkerhedsoplysninger er forældede eller ikke tilgængelige

Hvis du ikke modtager koden, kan årsagen være, at dine sikkerhedsoplysninger er forældede, eller at du ikke kan få adgang til dem længere (f.eks. hvis du har ændret mailadresse eller telefonnummer).

Du skal opdatere dine sikkerhedsoplysninger for at løse dette problem. Du kan se, hvordan du gør dette, i Opdater alle sikkerhedsoplysningerne til din Microsoft-konto.

Andre årsager til, at du ikke modtager en kode

Hvis du ikke modtager sikkerhedskoden inden for kort tid, kan forsinkelsen skyldes problemer med din trådløse udbyder eller din internetudbyder. Her er der nogle ting, du kan prøve:

1. Hvis du brugte en mailadresse til at få koden, skal du tjekke mappen med uønsket mail.
  2. Prøv at vente lidt længere. Nogle operatører behandler anmodninger langsommere end andre.
  3. Hvis du stadig ikke modtager koden, skal du prøve en anden sikkerhedskontaktmetode, som er knyttet til din konto, for at få koden.

Bemærk! Hvis du anmoder om en ny kode, vil den tidligere kode, som du har anmodet om, blive ugyldig. Hvis du angiver den tidligere kode, får du vist en fejlmeddelelse om, at koden ikke er gyldig.