Du har glemt gæstenøglen på din Xbox One-konsol

Hvis du har glemt gæstenøglen til din konsol, kan en anden voksen nulstille nøglen, hvis denne voksne person kender den adgangskode, som personen bruger til at logge på sin Microsoft-konto på konsollen. Den voksne skal være logget på konsollen for at nulstille gæstenøglen.

Brug din adgangskode til at nulstille din gæstenøgle

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på.
  3. Rul ned, og vælg din konto for at logge på.
  1. Tryk på Xbox-knappen , når du er logget på, for at åbne guiden.
  1. Vælg Indstillinger.
  1. Vælg Alle indstillinger.
  1. Vælg System.
  2. Vælg Begrænsninger, når du er logget af.
  1. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto for at bekræfte din identitet.

Bemærk! Hvis du har glemt din adgangskode, skal du vælge Jeg har glemt min adgangskode og derefter følge instruktionerne.
Hvis du ikke kan nulstille din adgangskode ved hjælp af den sikkerhedskode, der blev sendt til din alternative mailadresse eller dit telefonnummer, kan du muligvis gendanne den online. Du kan finde flere oplysninger i Genskab din Microsoft-konto.

1. Vælg Fjern gæstenøgle.
  1. Hvis du har glemt din gæstenøgle, skal du skrive en forkert gæstenøgle tre gange og derefter skrive adgangskoden til din Microsoft-konto for at fjerne gæstenøglen.
  1. Vælg Opret en gæstenøgle for at nulstille gæstenøglen.