Du har glemt adgangsnøglen til din Xbox One

Oversigt

Hvis du har glemt den adgangsnøgle, som du bruger til at logge på Xbox One-konsollen eller til køb eller administration af børnekonti, kan du løse problemet ved hjælp af adgangskoden til din Microsoft-konto.

Hvis du har glemt adgangskoden til din Microsoft-konto, kan du nulstille adgangskoden til din Microsoft-konto.

Du kan nulstille din adgangsnøgle ved hjælp af adgangskoden til din Microsoft-konto på følgende måde:

1. Når du bliver bedt om at indtaste din adgangsnøgle på konsollen, skal du indtaste en 6-cifret kombination 3 gange.
Den skærm, hvor du skal skrive din adgangskode, indeholder et numerisk tastatur og meddelelsen
  1. Når du har indtastet en adgangsnøgle 3 gange, bliver du bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto. Skriv din adgangskode.
Skærmen til angivelse af adgangskode med tastatur på skærmen
  1. Vælg Lav en ny adgangsnøgle.
Skærmen
  1. Indtast en ny adgangsnøgle, og indtast den derefter igen for at bekræfte den.
På en skærm med et numerisk tastatur bliver du bedt om at skrive din 6-cifrede adgangsnøgle med din controller eller fjernbetjening.