Log på
Del denne side

Meddelelsen "Gamertag was last signed in on another console"

Hvis din profil senest har været logget på fra en anden konsol, end den konsol, du logger på nu, får du muligvis vist følgende meddelelse, når du logger på:

Gamertag was last signed in on another console.

Hvad skal jeg gøre, hvis denne meddelelse vises?

Denne meddelelse betyder, at du brugte en anden Xbox-konsol, sidste gang du loggede på din profil. Hvis dette er korrekt, kan du fortsætte med at have det sjovt. Meddelelsen er blot til orientering. Du kan styre adgangen til din profil på en anden konsol via dine logonindstillinger. Se følgende yderligere oplysninger for din konsoltype:

Hvis du har været hjemme hos en ven og spille og ikke kan huske, om du lukkede din profil på din vens konsol, eller om du gemte din adgangskode på denne konsol, kan du eventuelt ændre din adgangskode, så andre ikke kan bruge din konto.

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Vælg Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. En ændring af dine sikkerhedsoplysninger kan udgøre en potentiel sikkerhedsrisiko for dig. Derfor beder vi dig om at angive en kode, som vi sender til en mailadresse eller et telefonnummer på din konto, så vi ved, at anmodningen kommer fra dig.
  3. Vælg skift adgangskode, og opret en ny adgangskode.

Hvis du bruger en Xbox 360, kan du også fjerne din profil fra alle konsoller:

1. Log på Microsoft-konto.
  2. Vælg Administrer enheder.
  3. Vælg Se profilbeskyttelse for Xbox 360.
  4. Vælg Kræv hentning af profil.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke har downloadet min profil til en anden konsol?

Hvis denne meddelelse vises, og du ikke for nylig har logget på din Xbox Live-profil på en anden Xbox-konsol, bliver din konto muligvis brugt af en anden person. Hvis du på noget tidspunkt mener, at din konto er blevet hacket, bør du som det første ændre din adgangskode:

1. Log på Microsoft-konto.
  2. Vælg Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. En ændring af dine sikkerhedsoplysninger kan udgøre en potentiel sikkerhedsrisiko for dig. Derfor beder vi dig om at angive en kode, som vi sender til en mailadresse eller et telefonnummer på din konto, så vi ved, at anmodningen kommer fra dig.
  3. Vælg skift adgangskode, og opret en ny adgangskode.

Du kan finde flere oplysninger om, hvad du skal gøre, hvis du mener, at din konto er blevet hacket, i Løsning af problemer med konto, der er blevet angrebet. Denne løsning viser, hvordan du kan afgøre, om der er foretaget ændringer på din konto, herunder gennemførte køb.

Du kan finde flere oplysninger om kontosikkerhed i Sikkerhed på Microsoft-konto.