Gør din Xbox Live-konto mere sikker

Onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger har topprioritet på Xbox Live. Hvis du overvejer, hvordan du kan forbedre din onlinesikkerhed, har vi her nogle forslag, der kan hjælpe dig.

Dette emne indeholder følgende afsnit:

Få mere at vide om risiciene for din konto

Forstå, hvordan ondsindede hackere arbejder

Ondsindede hackere bruger en række forskellige teknikker, når de prøver at få adgang til andres konti. Jo mere du ved om de metoder, de anvender, jo bedre er du i stand til at beskytte din konto og dine personlige oplysninger.

Lad os først se på, hvordan ondsindede hackere arbejder, så du kan lære, hvordan de bruger phishing, malware og social engineering-teknikker til at stjæle personlige oplysninger. Find ud af, hvordan du kan beskytte din Xbox Live-konto bedre, ved at lære om malware, phishing og social engineering.

Sådan kan din Xbox Live-konto blive overtaget

Hjælp med at beskytte din konto

Hjælp med at beskytte oplysningerne på din Microsoft-konto

Du skal have en Microsoft-konto for at kunne logge på Xbox Live. Der er gemt personlige oplysninger, herunder faktureringsoplysninger, på din Microsoft-konto, og vi vil sammen med dig arbejde for at beskytte disse oplysninger på den bedst mulige måde.

Sådan beskytter du din Microsoft-konto

Hjælp med at beskytte din Microsoft-konto og din computer

Lær, hvordan du administrerer adgangen til din Xbox Live-konto ved at vælge en adgangskode eller adgangsnøgle – eller ved at kræve, at adgangskoden til din Microsoft-konto skal angives, inden der kan logges på din profil.

Administrer adgangen til din Xbox Live-konto

Find flere oplysninger om adgangskoder til Xbox 360 og adgangsnøgler til Xbox One.

Flere metoder, der øger sikkerheden på din Microsoft-konto

Tilføj sikkerhedsoplysninger

Læs om sikkerhedsoplysninger, og find ud af, hvordan de kan være med til at beskytte din konto. Få at vide, hvordan du tilføjer nye sikkerhedsoplysninger eller opdaterer eksisterende sikkerhedsoplysninger.

Administrer sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

Få at vide, hvad du kan gøre, hvis din konto er blevet angrebet

Hold øje med tegn på, at din konto er blevet angrebet

Når du logger på Xbox Live, kan du få en meddelelse om, at det var en anden konsol, der loggede på din konto sidste gang. Hvis du har spillet henne hos en ven, så er der muligvis ingen problemer. Hvis det ikke er tilfældet, skal du udføre nogle trin, der er med til at beskytte din konto.

Der blev sidst logget på med dit gamertag fra en anden konsol

Sørg for at få gendannet din konto

Hvis du har mistanke om, at din Xbox Live-konto er blevet udsat for angreb, er der forskellige ting, du kan gøre for at beskytte din konto og dine personlige oplysninger.

Få at vide, hvad du kan gøre, hvis du har mistanke om, at din konto er blevet angrebet.