Administrer privatlivsindstillinger for apps på Xbox One

Når du downloader apps fra Store på din Xbox One, skal hver app have tilladelse til at få adgang til data fra din konsol. Du kan bruge privatlivsindstillingerne på din konsol til at styre, hvilke data Microsoft indsamler, og hvordan de må bruges.

Administrer privatlivsindstillinger for apps på din Xbox One-konsol

Sådan kan du administrere privatlivsindstillinger for apps og data, der er indsamlet fra din konsol:

1. Vælg Indstillinger > Privatlivs- og onlinesikkerhed > App privatliv på din Xbox One-konsol.
  2. Markér afkrydsningsfelterne ud for de data, som må indsamles, på listen.

Bemærk! Når du giver apps tilladelse på en konsol, gælder tilladelsen kun for denne konsol. Hvis du bruger flere konsoller, skal du give dine apps tilladelse på alle dine konsoller.

Administrer privatlivsindstillinger for app for dit barns konto

Hvis du bruger en børnekonto, skal en voksen, der er medlem af din familie, logge på sin Microsoft-konto for at ændre dine privatlivsindstillinger. Sådan kan du administrere privatlivsindstillinger for apps, og hvilke typer data der indsamles fra dit barns konto, på konsollen:

1. Log på konsollen med den voksnes Microsoft-konto.
  2. Gå til Indstillinger > Familie.
  3. Vælg den børnekonto, som du vil administrere, og gå derefter til Privatlivs- og onlinesikkerhed > App privatliv for at giver tilladelse.

Bemærk! Hvis flere gamere er logget på, kan apps kun få adgang til data, som alle har givet adgangstilladelse til.