Administrer beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed for Xbox One og Xbox 360 fra din computer

Hurtigt link

Log på din konto på Xbox.com for at administrere forældrekontrollerne.

Oversigt

Forældrekontroller omfatter indstillinger for både beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed. Du kan administrere disse indstillinger for dig selv og dine børn på ét sted på Xbox.com.

På denne side

Administrer indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger

Trin 1: Vælg Min konto på en vilkårlig side på Xbox.com. Du skal være logget på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).

Trin 2: Vælg Sikkerhed, familie og forummer, og vælg derefter Beskyttelse af personlige oplysninger. Eller vælg Profil og derefter Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.

Bemærk! Microsoft tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger og din onlinesikkerhed alvorligt. Derfor kan du blive bedt om at bekræfte din identitet med en sikkerhedskode på webstedet. Hvis du bliver bedt om det, skal du følge instruktionerne for at få en kode. Når du har modtaget koden, skal du skrive den på det angivne sted på websiden.

Trin 3: Vælg gamertagget for den person, hvis indstillinger du vil redigere.

picture

Kun på Xbox One: Voksne kan administrere indstillingerne for sig selv og for eventuelle børn, der er tilknyttet deres Xbox One-familie. Hvis du forsøger at vælge et gamertag for en anden voksen, kan du ikke se og ændre vedkommendes indstillinger.

Trin 4: Rul ned ad siden for at gennemse og opdatere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger for dig og din familie.

Trin 5: Når du er færdig, skal du rulle til bunden af siden og vælge den grønne knap Gem.

Administrer indstillingerne for onlinesikkerhed

Nogle af funktionerne på Xbox One er anderledes end på Xbox 360. Derfor har du forskellige valgmuligheder for dig og din familie, alt efter om du bruger en Xbox 360 eller en Xbox One.

Sådan kan du se og redigere indstillingerne for onlinesikkerhed:

Trin 1: Vælg Min konto på en vilkårlig side på Xbox.com. Du skal være logget på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).

Trin 2: Vælg Sikkerhed, familie og forummer, og vælg derefter Beskyttelse af personlige oplysninger. Eller vælg Profil og derefter Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.

Trin 3: Vælg gamertagget for den person, hvis indstillinger du vil redigere.

Trin 4: Vælg Xbox 360-onlinesikkerhed eller Xbox One-onlinesikkerhed, afhængigt af, hvad der er relevant.

Bemærk! Microsoft tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger og din onlinesikkerhed alvorligt. Derfor kan du blive bedt om at bekræfte din identitet med en sikkerhedskode på webstedet. Hvis du bliver bedt om det, skal du følge instruktionerne for at få en kode. Når du har modtaget koden, skal du skrive den på det angivne sted på websiden.

Kun på Xbox One: Voksne kan administrere indstillingerne for sig selv og for eventuelle børn, der er tilknyttet deres Xbox One-familie. Hvis du klikker på et gamertag for en anden voksen, kan du ikke se og ændre vedkommendes indstillinger.

Trin 5: Få vist listen over indstillinger, og vælg for hver enkelt indstilling, om Xbox skal tillade brugen af denne funktionalitet. Det gør du ved at vælge Tillad eller Bloker.

Kun Xbox One-køb: Når du køber og downloader indhold på Xbox One, kan du vælge at tillade "Alt", "Kun gratis" eller "Ingenting".

picture

Xbox 360-træningsoplysninger: På Xbox 360 kan du vælge, om du vil dele træningsdata, som omfatter fitnessresultater for kalorieforbrænding, spilletid, fysisk intensitet ved bevægelser og feedback fra fysisk aktivitet i Kinect-spil og -apps. Xbox deler aldrig din højde, vægt og fødselsår med andre Xbox Live-medlemmer. Du kan dog vælge to ting: Hvem der skal kunne se dine oplysninger, og om dine Xbox 360-træningsdata skal gemmes online eller offline.

picture

Trin 6: Når du er færdig, skal du rulle til bunden af siden og vælge den grønne knap Gem.