Administrer beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed for Xbox One og Xbox 360 fra din computer

Oversigt

Xbox One og Xbox 360 giver dig mulighed for at vælge, hvordan du vil administrere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed.

Udfør disse trin for at administrere Xbox Live-indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed på Xbox.com.

Trin 1: Log på øverst på en af siderne til Xbox.com, f.eks. denne side. Brug mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto.

Trin 2: Vælg Min konto.

Trin 3: Klik på Administrer beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed nederst på siden Min konto.

Bemærk! Microsoft tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger og din onlinesikkerhed alvorligt. Derfor kan du blive bedt om at bekræfte din identitet med en sikkerhedskode på webstedet. Hvis det sker, skal du følge instruktionerne på skærmen for at få en sikkerhedskode.

picture

Trin 4: Når du har modtaget koden, skal du skrive den på det angivne sted.

picture

Vælg, hvordan dine personlige oplysninger skal beskyttes

Microsoft udvikler løbende nye banebrydende produkter til vores brugere. Derfor introduceres der nogle gange nye funktioner, og beskrivelsen af visse elementer bliver ændret. Xbox vil give dig mulighed for selv at beslutte, hvad du vil dele, og hvem du vil dele det med. Xbox vil også give forældre og børnepassere mulighed for at beslutte, hvilke oplysninger børnene i familien kan dele med andre. Derfor kan du selv administrere dine indstillinger til beskyttelse af personlige oplysninger, og hvis du er en af de voksne i familien, kan du vælge på vegne af børnene i din familie.

Hvis du er et barn, eller hvis der kun er voksne i din familie, så kan du selvfølgelig ikke se eller styre de andre familiemedlemmers valg.

Benyt følgende fremgangsmåde, hvis du vil se og ændre indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger.

Trin 1: Log på øverst på en af siderne til Xbox.com, f.eks. denne side. Brug mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto.

Trin 2: Vælg Min konto.

Trin 3: Vælg Sikkerhed, familie og forummer.

picture

Trin 4: Vælg Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.

Trin 5: Vælg gamertagget for den person, hvis indstillinger du vil redigere.

Bemærk! Hvis du ser en rød cirkel med en streg igennem, betyder det, at det gamertag, du prøver at vælge, tilhører en voksen. Du kan ikke få vist eller redigere indstillingerne for denne person. Bed denne person om at logge på Xbox.com, hvor personen kan administrere sine egne indstillinger.

picture

Xbox giver dig mulighed for at træffe beslutninger om forskellige indstillinger for "onlinesikkerhed". Indstillingerne for onlinesikkerhed giver dig mulighed for at vælge, hvilke Xbox-funktioner du og de øvrige medlemmer i din familie skal kunne bruge.

Xbox One er en ny konsol, og derfor er nogle af konsollens funktioner anderledes end på Xbox 360. Når du skal vælge, hvilke funktioner medlemmerne i din familie skal have adgang til, skal du således tage stilling til forskellige valgmuligheder, alt efter om du bruger en Xbox 360 eller en Xbox One.

Sådan kan du se og redigere indstillingerne for onlinesikkerhed:

Trin 1: Vælg gamertagget for den person, hvis indstillinger du vil redigere.

Bemærk! Hvis du ser en rød cirkel med en streg igennem, tilhører det gamertag, du prøver at vælge, en voksen, og du kan ikke få vist eller redigere denne persons indstillinger. Bed denne person om at logge på Xbox.com, hvor personen kan foretage sine egne valg.

Trin 2: Hvis du vil administrere dine Xbox 360-indstillinger, skal du trykke eller klikke på Onlinesikkerhed på Xbox 360. Hvis du vil administrere dine Xbox One-indstillinger, skal du trykke eller klikke på Onlinesikkerhed på Xbox One.

Vælg dine indstillinger for onlinesikkerhed

Xbox giver dig mulighed for at træffe beslutninger om forskellige indstillinger for "onlinesikkerhed". Indstillingerne for onlinesikkerhed giver dig mulighed for at vælge, hvilke Xbox-funktioner du og de øvrige medlemmer i din familie skal kunne bruge.

Xbox One er en ny konsol, og derfor er nogle af konsollens funktioner anderledes end på Xbox 360. Når du skal vælge, hvilke funktioner medlemmerne i din familie skal have adgang til, skal du således tage stilling til forskellige valgmuligheder, alt efter om du bruger en Xbox 360 eller en Xbox One.

Sådan kan du se og redigere indstillingerne for onlinesikkerhed:

Trin 1: Vælg gamertagget for den person, hvis indstillinger du vil redigere.

Bemærk! Hvis du ser en rød cirkel med en streg igennem, tilhører det gamertag, du prøver at vælge, en voksen, og du kan ikke få vist eller redigere denne persons indstillinger. Bed denne person om at logge på Xbox.com, hvor personen kan foretage sine egne valg.

Trin 2: Hvis du vil administrere dine Xbox 360-indstillinger, skal du trykke eller klikke på Onlinesikkerhed på Xbox 360. Hvis du vil administrere dine Xbox One-indstillinger, skal du trykke eller klikke på Onlinesikkerhed på Xbox One.

picture

Trin 3: Få vist listen over indstillinger, og vælg for hver enkelt indstilling, om Xbox skal tillade brugen af denne funktionalitet. Det gør du ved at vælge Tillad eller Bloker.

Bemærkning om indhold i Store: Når du køber og downloader indhold på Xbox One, kan du vælge, hvilken typen indhold der skal være tilgængelig. Du kan vælge "alt", "kun gratis" eller "intet indhold".

picture

Bemærkning om træningsoplysninger på Xbox 360: På Xbox 360 kan du vælge, om du vil dele træningsdata, som omfatter fitnessresultater for kalorieforbrænding, spilletid, fysisk intensitet ved bevægelser og feedback fra fysisk aktivitet i Kinect-spil og -apps. Xbox deler aldrig din højde, vægt og fødselsår med andre Xbox Live-medlemmer. Du kan dog vælge to ting: Hvem der skal kunne se dine oplysninger, og om dine Xbox 360-træningsdata skal gemmes online eller offline.

picture

Trin 4: Når du er færdig, skal du rulle til bunden af siden og klikke på den grønne knap Gem.

Det var det! Når du klikker på Gem, bliver dine valg anvendt på Xbox Live.