Administrer loginindstillingerne på din Xbox 360-konsol

Oversigt

Du har en række forskellige muligheder for at administrere loginindstillingerne på din Xbox 360-konsol. Du kan gemme adgangskoden på konsollen, så du ikke skal skrive den hver gang. Hvis du vil have bedre sikkerhed, kan du i stedet vælge, at konsollen skal bede om adgangskoden, hver gang du logger på.

Du kan også fjerne din adgangskode fra andre Xbox 360-konsoller ved hjælp af fjernadgang, så andre ikke kan få adgang til din konto uden din tilladelse.

På denne side kan du se, hvordan du administrerer loginindstillingerne.

Emner

Vælg, om der skal kræves en adgangskode, når du logger på

Første gang du konfigurerer din Xbox 360-konsol, eller når du har downloadet din Xbox Live-profil til en konsol, kan du vælge, om konsollen skal huske din adgangskode. Som standard bliver adgangskoden ikke gemt.

•  Hvis du vil logge på uden at blive bedt om adgangskoden hver gang, skal du markere Remember Password.
  • Husk på, at når du vælger denne indstilling, kan alle, der bruger din konsol, logge på som dig og bruge dine kontooplysninger. Dette omfatter eventuelle kreditkortoplysninger, du har gemt.
  • Lad feltet ud for Remember Password være tomt, hvis du ønsker at blive bedt om at angive adgangskoden, når du logger på din konto. Det er en god ide, hvis andre i dit hjem har nem adgang til din konsol, eller hvis du har downloadet din profil hos en ven.
Indstillingen Remember Password er markeret på skærmen Download Profile.

Skift indstilling fra at kræve en adgangskode ved login til ikke at kræve den

Hvis du har konfigureret din konsol til at anmode om en adgangskode, hver gang du bruger den, og du ikke længere ønsker dette, kan du ændre indstillingen, når du logger på næste gang.

Når du bliver bedt om adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du vælge indstillingen Remember Password. Så bliver du fremover ikke bedt om at angive din adgangskode.

Skift indstilling fra ikke at kræve en adgangskode ved login til at kræve den

Hvis du ikke skal angive en adgangskode, når du logger på konsollen, men gerne vil øge sikkerheden, kan du ændre indstillingen på følgende måde:

1. Log på din konsol med dit Xbox Live-aktiverede gamertag og din adgangskode.
  2. Gå til settings, og vælg Account Management.
  3. Rul til højre, og vælg Account Security.
Indstillingen Account Security er markeret på skærmen Account Management.
  1. Vælg Password at Sign-In.
Indstillingen
  1. Vælg Require Password Here. Klik på Continue, når du bliver bedt om det.
Skærmen

Næste gang du logger på med dit Xbox Live-gamertag, vil du blive bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto på konsollen.

Fjern adgangskoden fra andre Xbox 360-konsoller ved hjælp af fjernadgang

Hvis du downloader din Xbox Live-profil på en anden konsol, og den ikke er beskyttet af en adgangskode, eller hvis din adgangskode bliver stjålet, kan du fjerne adgangskoden fra en ekstern enhed, så ingen kan få adgang til din profil. Det kan du gøre på to forskellige måder:

Valgmulighed 1: Skift din adgangskode. Næste gang en anden person forsøger at logge på en konsol, hvor din adgangskode er gemt, kan personen ikke logge på, medmindre han eller hun kender din nye adgangskode.

Valgmulighed 2: Fjern din profil fra alle de Xbox 360-konsoller, hvor den tidligere er gemt. Sådan gør du:

1. Log på din konto på Xbox.com.
  2. Vælg Xbox-indstillinger fra dit gamertags rullemenu.
  3. Vælg Beskyttelse af Xbox 360-profiler.
  4. Vælg Kræv hentning af profil.

Når du vælger Kræv hentning af profil, træder indstillingen i kraft med det samme. Din profil og profilhistorikken bevares på Xbox.com, Xbox Live og Xbox 360-konsoller. Men alle (herunder dig selv), som vil bruge en Xbox 360-konsol med din profil, skal gendownloade din profil for at kunne oprette forbindelse til Xbox Live.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du downloader din profil, i Download din Xbox Live-profil til en anden Xbox 360-konsol, eller download den igen.

På siden Beskyttelse af Xbox 360-profil viser, hvornår du sidst brugte din konsol, og om din adgangskode skal angives ved login.