Du bliver ikke bedt om en sikkerhedskode på din Xbox 360-konsol

Konfigurer totrinsbekræftelse Log på din Microsoft-konto for at oprette en appadgangskode og aktivere totrinsbekræftelse på din konto.

Jeg har slået totrinsbekræftelse til. Hvordan logger jeg på min Xbox 360, når jeg ikke bliver bedt om en sikkerhedskode?

Hvis du vil logge på Xbox 360 med totrinsbekræftelse, skal du først oprette en appadgangskode. Du skal bruge denne appadgangskode i stedet for adgangskoden til din Microsoft-konto, når du logger på konsollen.

Konfigurer en appadgangskode

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Rul ned til flere sikkerhedsindstillinger under Sikkerhed.

Bemærk! Grundet den følsomme natur af dine sikkerhedsoplysninger beder vi dig om at modtage en kode, så vi ved, at du er den rigtige person.

3. Vælg Opret en ny appadgangskode.
  4. Læg mærke til den systemoprettede appadgangskode. Angiv denne adgangskode på din Xbox 360-konsol, når du bliver bedt om det.

Vigtigt! Vi anbefaler, at du gemmer adgangskoden på et sikkert sted.

5. Hvis du vil gemme adgangskoden på konsollen, skal du markere afkrydsningsfeltet, når du bliver spurgt, om du vil gemme din adgangskode.

Skift en appadgangskode

Du kan vælge at ændre din appadgangskode for at beskytte din konto bedre. Sådan gør du:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Rul ned til flere sikkerhedsindstillinger under Sikkerhed.

Bemærk! Grundet den følsomme natur af dine sikkerhedsoplysninger beder vi dig om at modtage en kode, så vi ved, at du er den rigtige person.

3. Vælg Fjern eksisterende appadgangskoder.

Bemærk! Dette fjerner alle de appadgangskoder, du har oprettet for dine forskellige enheder eller apps. Du skal erstatte dem individuelt.

4. Følg trinnene under Konfigurer en appadgangskode tidligere i denne artikel for at oprette en ny appadgangskode.