Kræv, at der skal angives en adgangsnøgle for at logge på din Xbox One-konsol

Oversigt

Du kan styre adgangen til din Xbox One ved at konfigurere en personlig adgangsnøgle. Adgangsnøglen giver dig mulighed for at beskytte konsollen mod, at andre brugere logger på eller foretager køb uden din tilladelse. Dette er særligt vigtigt, hvis du konfigurerer indholdsbegrænsninger for andre medlemmer af din husstand. Husk, at Xbox One ikke automatisk logger dig af. Det betyder, at du skal huske at logge af, når du er færdig med at spille, så adgangsnøglen kan fungere som beskyttelse.

Få mere at vide om fordelene ved at anvende en adgangsnøgle.

Sådan kræver du, at der skal angives en adgangsnøgle for at logge på

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
Indstillingen Alle indstillinger er markeret under Indstillinger.
  1. Vælg Login, sikkerhed og adgangsnøgle under Konto.
Indstillingen
  1. Vælg Create my passkey.
Indstillingen
  1. Skriv en adgangsnøgle på seks cifre, og skriv den igen for at bekræfte. Du kommer med det samme tilbage til skærmen Login, sikkerhed og adgangsnøgle.
Der vises et digitalt tastatur sammen med meddelelsen
  1. Vælg Skift mine login- & sikkerhedsindstillinger.
Indstillingen
  1. Vælg enten Tjek, at det er mig eller Spørg om min adgangsnøgle.
    • Tjek, at det er mig: Gå ind foran Kinect'en, så bliver du logget på og er klar til at spille. Vi beder om din adgangsnøgle, inden du køber ting eller ændrer indstillinger, eller hvis logger på uden at blive genkendt.
    • Spørg om min adgangsnøgle: Vi beder om din adgangsnøgle, inden du logger på, køber ting eller ændrer indstillingerne.
Der vises en række login- og sikkerhedsindstillinger, herunder