Fordele ved at benytte en hovednøgle på din Xbox One-konsol

Oversigt

På Xbox One kan du anvende en personlig hovednøgle. Den sekscifrede hovednøgle giver følgende fordele:

• En adgangsnøgle beskytter konsollen, så det ikke er muligt for at barn at logge på som en forælder og tilsidesætte forældrekontrollerne. Med denne indstilling kan et barn ikke bare klikke på forælderens billede, logge på som denne forælder og ændre de indstillinger for børnekontoen, som styres af forældrene.
  • En adgangsnøgle beskytter konsollen mod uautoriserede ændringer. Du kan vælge, at der skal angives en adgangsnøgle, hver gang der købes på Xbox Live. Når du anvender en adgangsnøgle, kan dine børn ikke komme til at foretage køb, de ikke har tilladelse til.
  • En hovednøgle giver forælderen mulighed for at angive undtagelser for indholdsbegrænsninger. En forælder kan kun tilsidesætte en indholdsbegrænsning ved at angive sin personlige adgangsnøgle, så det bliver nemmere at styre, hvilket indhold dine børn kan bruge på din Xbox One-konsol.
  • Din adgangsnøgle følger med dig. Den hovednøgle, du angiver for din profil, følger med dig på enhver Xbox One-konsol, du bruger. Så længe du husker at logge af, når du forlader konsollen, kan du være sikker på, at din konto er beskyttet på din vens Xbox One-konsol – og den er klar til brug, næste gang du besøger din ven for at spille.
  • Hvis du glemmer din adgangsnøgle, kan du i stedet bruge adgangskoden til din Microsoft-konto. Hvis du glemmer din adgangsnøgle, vil konsollen automatisk acceptere adgangskoden til din Microsoft-konto.

Bemærk! Dine adgangsnøgler følger dig dog ikke til en Xbox 360-konsol. Du kan finde flere oplysninger om forældrekontroller i Indstil forældrekontroller for Xbox 360.