Kræv en adgangsnøgle ved køb på din Xbox One-konsol

Oversigt

Du kan kræve, at der skal angives en adgangsnøgle, inden et køb kan gennemføres. På denne måde kan du styre, hvad der bliver købt på din konto. Få mere at vide om fordelene ved at anvende en adgangsnøgle.

Sådan kræver du, at der skal angives en adgangsnøgle ved køb

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  1. Vælg Indstillinger.
  1. Vælg Alle indstillinger.
  1. Vælg Login, sikkerhed og adgangsnøgle under Konto. Hvis du tidligere har valgt, at der skal angives en adgangskode i forbindelse med ændringer af indstillinger, bliver du nu bedt om at angive den.
  1. Vælg Skift mine login- & sikkerhedsindstillinger under Login, sikkerhed og adgangsnøgle.
  1. Rul til højre, og vælg Customize.
  1. Rul til højre, og vælg Bed om min adgangsnøgle for at foretage køb.
  1. Hvis du vil slå denne funktion fra, skal du gentage dette trin og vælge Adgangsnøgle kræves ikke.

Der skal nu angives en adgangsnøgle ved køb på din konto.