Beskyt din Xbox Live-profil med en adgangskode

Xbox Live-adgangskode – oversigt

Hvis du har flereXbox 360-konsoller, eller hvis du gerne vil spille hjemme hos en ven, kan du downloade din Xbox Live-profil eller dit gamertag til flere konsoller. Af sikkerhedsmæssige årsager kan det være en fordel at beskytte Xbox Live-profilen med adgangskode, så der ikke er nogen, der kan logge på med din profil.

Se følgende video, hvor du kan få gode råd om sikkerhed for Xbox-gamere.

Hvis du ikke kan se videoen, kan du prøve at klikke her for at åbne det direkte link.

Din Microsoft-konto er dit Windows Live ID

"Microsoft-konto" er det nye navn for det, der før blev kaldt "Windows Live ID". Det er den mailadresse og adgangskode, du bruger, når du logger på Microsoft-tjenester (herunder Xbox Live). Din Xbox-konsol henviser måske stadig til din Microsoft-konto som dit "Windows Live ID". Husk på, at disse to termer betyder det samme. Dine Xbox Live-logonoplysninger er ikke blevet ændret. Få mere at vide.

Indstil konsollen til at huske din adgangskode

Når du har downloadet din Xbox Live-profil til en konsol, bliver du spurgt, om du ønsker, at konsollen skal huske din adgangskode.

Indstillingen Remember Password
picture

Remember password

Med denne indstilling kan du bestemme, om du skal bruge adgangskoden til din Microsoft-konto for at logge på din profil. Indstillingen Remember Password er som standard deaktiveret. Det betyder, at du bliver bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, når du logger på med din Xbox Live-profil.

Vælg indstillingen Remember Password, hvis du ikke vil angive adgangskoden til din Microsoft-konto, hver gang du logger på Xbox Live.

Skift adgangskodebeskyttelsen på din profil

Indstillingen Remember Password er valgt, når du har downloadet din Xbox Live-profil. Men du kan når som helst skifte adgangskodebeskyttelsen på din profil. Sådan gør du:

Kræv ikke en adgangskode for at logge på

Hvis din Xbox Live-profil er beskyttet med en adgangskode, kan du ændre dette, næste gang du logger på din Xbox Live-profil. Når du bliver bedt om din adgangskode til Microsoft-kontoen ved logon, skal du vælge indstillingen Remember Password.

Hvis du vælger indstillingen Remember Password, vil du ikke blive bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, næste gang du logger på din Xbox Live-profil.

Kræv en adgangskode for at logge på

Du kan bruge adgangskoden til din Microsoft-konto til at begrænse adgangen til dit Xbox Live-gamertag på en konsol. Sådan gør du:

1. Log på Xbox Live ved hjælp af dit gamertag.
  2. Gå til Settings, vælg Account, og vælg Account Security.
  3. Vælg Password at Sign In.
  4. Vælg Require Password Here.

Næste gang du logger på med dit Xbox Live-gamertag, vil du blive bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto.

Beskyt din Xbox Live-profil med en adgangskode fra en ekstern enhed

Hvis din Xbox Live-profil downloades på en anden konsol, og den ikke er beskyttet af en adgangskode, eller hvis din adgangskode bliver angrebet, kan du fjerne adgangskoden fra en ekstern enhed, så ingen kan få adgang til din profil. Sådan gør du:

Trin 1: Skift din Microsoft-konto

1. Gå til accounts.live.com, og log på med din Microsoft-konto.
  2. Under Kontooplysninger skal du klikke på Skift ved siden af Adgangskode.

Du kan også ændre din adgangskode til Microsoft-kontoen fra din konsol ved hjælp af fremgangsmåden i Skift adgangskoden til din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis din Xbox Live-profil, der blev downloadet, ikke kræver en adgangskode ved logon (indstillingen Remember Password er valgt), vil det ikke forhindre nogen i at logge på din Xbox Live-profil, selvom du ændrer din adgangskode til Microsoft-kontoen. Hvis dette er tilfældet, skal du udføre de næste trin.

Trin 2: Kræv en adgangskode for at logge på

Fjern din adgangskode til Microsoft-kontoen, så der ikke kan opnås adgang til din Xbox Live-profil fra andre konsoller. Du kan gøre følgende:

Trin på computeren: Kræv en profiladgangskode ved logon på en ekstern enhed

1. Gå til Min konto.
  2. Klik på Beskyttelse af Xbox 360-profil under Indstillinger og præferencer.
  3. Log på med den Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode), der er knyttet til din Xbox Live-konto.
  4. Vælg Kræv hentning af profil for at kræve, at din profil downloades igen fra Xbox Live ved hjælp af din Microsoft-konto og -adgangskode, før den kan bruges på en konsol. Eksisterende kopier af din profil vil ikke længere fungere, og profilændringer eller resultater, der ikke er gemt på Xbox Live, vil gå tabt.

Trin på konsollen: Kræv en profiladgangskode ved logon på en ekstern enhed

1. Log på Xbox Live med din konto.
  2. Gå til Settings, vælg Account, og vælg Account Security.
  3. Vælg Password at Sign In.
  4. Vælg On All Other Consoles.

Hvis du vælger denne indstilling, medfører det, at adgangskoden til din Microsoft-konto skal angives på alle andre konsoller, for at der kan logges på (eller at din Xbox Live-profil skal downloades igen).

Hvis du har mistanke om, at din Xbox Live-konto er blevet angrebet, skal du gå til Kontosikkerhed på Xbox Live.

Vigtigt! Vi beklager, at Xbox Live Kundesupport ikke kan nulstille adgangskoder til Microsoft-konti. Hvis du har brug for at anmode om nulstilling af en adgangskode til en Microsoft-konto, bedes du kontakte kundesupport.