Beskyt din Xbox Live-profil med en adgangskode

Xbox Live-adgangskode – oversigt

Hvis du har flere end én Xbox One- eller Xbox 360-konsol, eller hvis du vil spille Xbox-spil hjemme hos en ven, kan du downloade din Xbox Live-profil eller dit gamertag på flere konsoller. Af sikkerhedsmæssige årsager kan det være en fordel at beskytte Xbox Live-profilen med en adgangskode, så der ikke er nogen, der kan logge på med din profil.

Se følgende video, hvor du kan få gode råd om sikkerhed for Xbox-gamere.

Hvis du ikke kan se videoen, kan du prøve at klikke her for at åbne det direkte link.

Indstil konsollen til at huske din adgangskode

Når du har downloadet din Xbox Live-profil til en konsol, kan du vælge, om konsollen skal huske din adgangskode.

Indstillingen Remember Password
picture

Remember Password

Med indstillingen Remember Password kan du bestemme, om du skal bruge adgangskoden til din Microsoft-konto for at logge på din profil. Indstillingen Remember Password er som standard deaktiveret. Det betyder, at du bliver bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, hver gang du logger på med din Xbox Live-profil.

Vælg indstillingen Remember Password, hvis du ikke vil angive adgangskoden til din Microsoft-konto, hver gang du logger på Xbox Live.

Skift adgangskodebeskyttelsen på din profil

Du skal angive indstillingen Remember Password, efter du har downloadet din Xbox Live-profil. Du kan dog til enhver tid ændre adgangskodebeskyttelsen for din profil. Sådan gør du:

Kræv ikke en adgangskode for at logge på

Hvis du har beskyttet din Xbox Live-profil med en adgangskode, kan du ændre den, næste gang du logger på. Når du bliver bedt om din adgangskode til Microsoft-kontoen, skal du vælge indstillingen Remember Password.

Hvis du vælger indstillingen Remember Password, vil du ikke blive bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, næste gang du logger på din Xbox Live-profil.

Kræv en adgangskode for at logge på

Xbox 360:

Du kan bruge adgangskoden til din Microsoft-konto til at begrænse adgangen til dit Xbox Live-gamertag på en Xbox 360-konsol. Sådan gør du:

1. Log på Xbox Live ved hjælp af dit gamertag.
  2. Gå til Settings, vælg Account, og vælg Account Security.
  3. Vælg Password at Sign In.
  4. Vælg Require Password Here.

Næste gang du logger på med dit Xbox Live-gamertag, vil du blive bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto på konsollen.

Xbox One:

Du kan bruge en adgangsnøgle til at begrænse adgangen til Xbox One-konsollen og dit Xbox Live-gamertag. Se Kræv, at der skal angives en adgangsnøgle for at logge på din Xbox One-konsol for at få flere oplysninger.

Beskyt din Xbox Live-profil med en adgangskode fra en ekstern enhed

Hvis du downloader din Xbox Live-profil på en anden konsol, og den ikke er beskyttet af en adgangskode, eller hvis din adgangskode bliver angrebet, kan du fjerne adgangskoden fra en ekstern enhed, så ingen kan få adgang til din profil. Sådan gør du:

Trin 1: Skift din Microsoft-konto

1. Gå til accounts.live.com, og log på med din Microsoft-konto.
  2. Under Kontooplysninger skal du klikke på Skift ved siden af Adgangskode.

Bemærk! Hvis indstillingen Husk adgangskode er slået til, kan andre personer logge på din Xbox Live-profil. Hvis du vil sikre dig, at dette ikke sker, skal du udføre næste trin,

Trin 2: Kræv en adgangskode for at logge på

Fjern din adgangskode til Microsoft-kontoen, så der ikke er nogen, som kan få adgang til din Xbox Live-profil fra andre konsoller. Du kan gøre følgende:

Trin på computeren: Kræv en profiladgangskode eksternt for Xbox 360

Bemærk! Du kan ikke kræve en profiladgangskode eksternt for Xbox One-konsollen via din computer. Du skal angive dette krav på konsollen. Se fremgangsmåden for Xbox One-konsollen nedenfor.

1. Gå til Min konto.
  2. Klik på Beskyttelse af Xbox 360-profil under Indstillinger og præferencer.
  3. Log på med den Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode), der er tilknyttet din Xbox Live-konto.
  4. Vælg Kræv hentning af profil for at kræve, at din profil downloades igen fra Xbox Live ved hjælp af din Microsoft-konto og -adgangskode, før den kan bruges på en konsol. Eksisterende kopier af din profil vil ikke længere fungere, og profilændringer eller gennemførelser, der ikke er gemt på Xbox Live, vil gå tabt.

Trin på konsollen: Kræv en profiladgangskode ved logon på en ekstern enhed

Xbox 360:

1. Log på Xbox Live med din konto.
  2. Gå til Settings, vælg Account, og vælg Account Security.
  3. Vælg Password at Sign In.
  4. Vælg On All Other Consoles.

Hvis du vælger denne indstilling, skal adgangskoden til din Microsoft-konto angives på alle andre konsoller, for at der kan logges på din Xbox Live-profil, eller hvis din Xbox Live-profil skal downloades igen.

Xbox One:

Med Xbox One-konsolsystemet kan du logge direkte på en anden konsol. Du skal kun bruge mailadressen og adgangskoden til din konto. Se Log på en anden Xbox One-konsol for at få flere oplysninger.

Bemærk! Hvis du har mistanke om, at din Xbox Live-konto er blevet angrebet, skal du gå til Kontosikkerhed på Xbox Live.

Vigtigt! Hvis du har glemt din adgangskode, kan du nulstille den her.