Der blev sidst logget på med dit gamertag fra en anden konsol

Hvorfor vises denne meddelelse?

Hvis du har mere end én Xbox 360-konsol, eller hvis du ønsker at spille hjemme hos en ven, kan du downloade din Xbox Live-profil eller dit gamertag på flere konsoller. Hvis du har downloadet din Xbox Live-profil på en anden konsol end den, du normalt bruger, får du muligvis vist følgende meddelelse, når du logger på din profil:

Gamertag was last signed in on another console.

Hvad skal jeg gøre, hvis denne meddelelse vises?

Denne meddelelse betyder, at du sidste gang, du loggede på din profil, brugte en anden konsol. Hvis dette er korrekt, kan du fortsætte med at have det sjovt. Meddelelsen er blot til orientering.

Hvis du ofte spiller spil hjemme hos en ven, kan det være en fordel at beskytte din Xbox Live-profil med en adgangskode, så der ikke er andre, der kan logge på din profil. Du kan finde flere oplysninger om dette under Beskyt din Xbox Live-profil med en adgangskode fra en ekstern enhed.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke har downloadet min profil til en anden konsol?

Hvis denne meddelelse vises, og du ikke for nylig har logget på din Xbox Live-profil på en anden konsol, er din konto muligvis blevet angrebet. Du finder flere oplysninger om, hvad du kan gøre, hvis du mener, at din konto er blevet udsat for angreb, under Hvad kan jeg gøre, hvis min konto er blevet overtaget?.

Du kan finde flere oplysninger om kontosikkerhed under Kontosikkerhed for Xbox Live.

Vigtigt!
Xbox Support kan ikke nulstille adgangskoder til Microsoft-konti. Du kan nulstille adgangskoden til din Microsoft-konto her.