Der blev sidst logget på med dit gamertag fra en anden konsol

Hvorfor vises denne meddelelse?

Hvis du har downloadet din Xbox Live-profil på en anden konsol end den, du normalt bruger, får du muligvis vist følgende meddelelse, når du logger på din profil på din konsol:

Gamertag was last signed in on another console.

Hvad skal jeg gøre, hvis denne meddelelse vises?

Denne meddelelse betyder, at du brugte en anden konsol, da du sidst loggede på din profil. Hvis dette er korrekt, kan du fortsætte med at have det sjovt. Meddelelsen er blot til orientering.

Hvis du ofte spiller spil hjemme hos en ven, kan det være en fordel at beskytte din Xbox Live-profil med adgangskode, så der ikke er andre, der kan logge på med din profil. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du gør dette, i Beskyt din Xbox Live-profil med adgangskode.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke har downloadet min profil til en anden konsol?

Hvis denne meddelelse vises, og du ikke for nylig har logget på din Xbox Live-profil på en anden konsol, er din konto muligvis blevet angrebet. Du finder flere oplysninger om, hvad du kan gøre, hvis du mener, at din konto er blevet hacket, under Løsning af problemer med konto, der er blevet angrebet.

Du kan finde flere oplysninger om kontosikkerhed under Sikkerhed på Microsoft-konto.