Fjern gæstenøglen på din Xbox One-konsol

Hvis du beslutter, at der ikke længere skal være begrænsninger for, hvad gæster kan se på din Xbox One-konsol, når du ikke er logget på, eller hvis du vil tillade, at gæster tilføjer deres egne Xbox-profiler, skal du blot fjerne den gæstenøgle, du har oprettet. Sådan gør du:

Sådan fjerner du gæstenøglen fra din Xbox One-konsol:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på. Rul ned for at vælge den konto, du vil logge på.
  1. Tryk på Xbox-knappen , når du er logget på, for at åbne guiden.
  1. Vælg Indstillinger.
  1. Vælg Alle indstillinger.
  1. Vælg System.
  2. Vælg Begrænsninger, når du er logget af.
  1. Skriv din adgangskode for at bekræfte din identitet.
  1. Vælg Fjern gæstenøgle.
  1. Skriv gæstenøglen for at fjerne den.

Bemærk! Hvis du har glemt din gæstenøgle, skal du skrive en forkert gæstenøgle tre gange, så bliver du bedt om at angive en adgangskode på konsollen. Skriv din adgangskode for at fjerne gæstenøglen.