Sådan sletter du sikkerhedsoplysninger til en Microsoft-konto

Fjern sikkerhedsoplysninger fra din konto Log på din Microsoft-konto for at fjerne det telefonnummer eller den mailadresse, du bruger som sikkerhedsoplysninger.

Oversigt

På denne side kan du se, hvordan du sletter sikkerhedsoplysninger fra din Microsoft-konto. Sikkerhedsoplysninger er en mailadresse og/eller et telefonnummer, som du giver os, og som vi bruger til at bekræfte din identitet.

Fjern ét telefonnummer eller én mailadresse

1. Log på din Microsoft-konto i en browser.
  2. Vælg Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger fra startskærmen, og vælg derefter Flere sikkerhedsindstillinger.
  3. Hvis du modtager en sikkerhedskode via sms eller mail, som du skal bruge til at bekræfte, at du ejer kontoen, skal du følge instruktionerne og angive koden.
  4. På siden Sikkerhedsindstillinger skal du tjekke, at du har angivet mindst ét telefonnummer eller én mailadresse under Sikkerhedsoplysninger hjælper med at holde din konto sikker.

Bemærk! Hvis du kun har angivet én type sikkerhedsoplysninger (f.eks. kun et telefonnummer og ingen mailadresse), skal du tilføje det nye telefonnummer eller den nye mailadresse, inden du fjerner den gamle. Sådan gør du:

1. Vælg Tilføj sikkerhedsoplysninger.
    2. Vælg enten Et telefonnummer eller En alternativ mailadresse i feltet Tilføj sikkerhedsoplysninger, og skrive dine oplysninger.
    3. Vælg Næste, og følg derefter instruktionerne for at bekræfte.
  5. Vælg Fjern ud for det telefonnummer eller den mailadresse, som du vil fjerne.
  6. Du modtager en notifikation på den mailadresse eller det telefonnummer, som du i øjeblikket bruger. Dette er en forholdsregel, der beskytter dig, hvis ændringen er foretaget af en anden person. Hvis det er tilfældet, kan du annullere ændringen ved at følge instruktionerne i notifikationen.

Fjern alle dine sikkerhedsoplysninger

Hvis du får brug for at slette alle de telefonnumre eller mailadresser, som du tidligere har angivet (f.eks. hvis du ikke længere har adgang til dem), skal du se Opdater alle sikkerhedsoplysningerne til din Microsoft-konto.