Slet dine sikkerhedsoplysninger for Microsoft-konto

Fjern sikkerhedsoplysninger fra din konto Log på din Microsoft-konto for at fjerne det telefonnummer eller den mailadresse, du bruger som sikkerhedsoplysninger.

Oversigt

På denne side kan du se, hvordan du sletter sikkerhedsoplysninger fra din Microsoft-konto. Sikkerhedsoplysninger er en mailadresse og/eller et telefonnummer, som du giver os, og som vi bruger til at sikre, at du er den rigtige person.

Fjern ét telefonnummer eller én mailadresse

1. Log på din Microsoft-konto i en browser.
  2. Vælg Sikkerhed på skærmen Konto, og vælg derefter Opdateringsoplysninger.
  3. Vi sender en sikkerhedskode via sms eller mail for at sikre, at du er kontoindehaveren. Følg vejledningen for at angive denne kode.
  4. Før du fjerner en alternativ mailadresse eller et alternativt telefonnummer, skal du sikre, at du har en godkendt indstilling, du kan bruge. Hvis du kun har én indstilling og udskifter den, skal du tilføje den nye telefon eller mail, inden du fjerner den, der i øjeblikket er registreret.
  5. Vælg Fjern ud for det telefonnummer eller den mailadresse, som du vil fjerne.
  6. Du modtager en notifikation på den mailadresse eller det telefonnummer, som du i øjeblikket bruger. Dette er en forholdsregel, der beskytter dig, hvis ændringen er foretaget af en anden person. Hvis det er tilfældet, skal du annullere ændringen ved at følge instruktionerne.

Fjern alle dine sikkerhedsoplysninger

Hvis du får brug for at slette alle de telefonnumre eller mailadresser, som du tidligere har angivet (f.eks. hvis du ikke længere har adgang til dem), skal du se Opdater alle sikkerhedsoplysningerne til din Microsoft-konto.