Du bliver gentagne gange bedt om at indtaste din adgangskode på din Xbox One-konsol og kan ikke logge på

Når du forsøger at logge på din Xbox One-konsol, bliver du gentagne gange bedt om at angive din adgangskode, og du kan ikke logge på.

Løsninger

Løsning 1: Genstart Xbox One-konsollen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.
  5. Prøv at logge på igen.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du prøve den næste løsning på siden.

Løsning 2: Fjern din konto, og tilføj den derefter igen på konsollen

Trin 1: Fjern din konto fra konsollen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Fjern konti under Konto.
  5. Vælg din konto, og bekræft, at den skal fjernes.

Bemærk! Du skal muligvis fjerne kontoen op til fem gange for at rydde kontoen fra listen.

Trin 2: Genstart din Xbox One-konsol

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Genstart konsol under Konto.

Trin 3: Føj din konto til konsollen igen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på.
  3. Vælg Tilføj og administrer.
  4. Vælg Tilføj ny.
  5. Skriv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto.
  6. Angiv indstillingerne på de næste skærme for at tilpasse konsollen.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Gendan fabriksindstillingerne

Hvis du stadig ikke kan logge på, skal du gendanne fabriksindstillingerne på konsollen. Du kan se, hvordan du gør det, på siden Sådan nulstiller du din konsol til fabriksindstillingerne på Xbox One.

Advarsel! Når du nulstiller din konsol til fabriksindstillingerne, slettes alle konti, apps, spil, gemte spil og indstillinger. Alt, der ikke er synkroniseret med Xbox Live, går tabt. Din konsol synkroniseres automatisk med Xbox Live, når den er tilsluttet denne tjeneste.