Sådan begrænser du adgangen til indhold på Xbox One, når der ikke er logget nogen på

Oversigt

Denne side indeholder oplysninger om, hvordan du begrænser adgangen til indhold på din Xbox One-konsol, når der ikke er logget nogen på.

Som Xbox One-ejer kan du give en gæst mulighed for at bruge din konsol, uden at et familiemedlem er logget på. Du kan vælge følgende sikkerhedsindstillinger for at styre, hvilke spil og apps din gæst kan bruge, når der ikke er logget nogen på Xbox Live-tjenesten:

• Bloker adgangen til upassende indhold
  • Bloker eksplicit TV
  • Begræns muligheden for at tilføje eller oprette konti på konsollen

Gæstenøgler

På Xbox One kan en gæst bruge en gæstenøgle til at tilsidesætte begrænsninger for gæstekontoen. Hvis en gæst prøver at få adgang til spil eller apps, der er klassificeret højere, end gæstekontoens indstillinger tillader, beder konsollen om gæstenøglen. Hvis du har givet din gæst denne nøgle, kan gæsten tilsidesætte begrænsningerne ved hjælp af nøglen.

Gæstenøgler er nyttige i disse situationer:

• Du vil ikke have, at dine børn eller teenagere skal kunne logge ud og derefter bruge indhold, der er klassificeret over det alderstrin, som du har godkendt.
  • Du vil sikre dig, at børnepasseren ikke kan give børnene lov til at spille spil, som ikke passer til børnenes alder.
  • Du bor sammen med bofæller, som du ikke vil have logger på din konsol, når du ikke er hjemme.

Du skal oprette en gæstenøgle for at kunne administrere disse begrænsninger. Gæstenøglen er en 6-cifret kode, som du opretter på din konsol. Det er kun dem, der har gæstenøglen, som kan foretage ændringer.

Bemærk! Gæstenøgler kan kun administreres af en voksen og kun på Xbox One-konsollen.

Sådan bruger du gæstenøgler til at administrere indholdsbegrænsninger, når der ikke er logget nogen på

Se følgende sider for at få mere at vide om gæstenøgler og administration af indholdsbegrænsninger på din Xbox One-konsol:

Konfigurer en gæstenøgle og begrænsninger på din Xbox One-konsol

Få at vide, hvordan du opretter en gæsteadgangsnøgle og angiver indholdsbegrænsninger, så dine gæster kan bruge din Xbox One-konsol.

Du har glemt gæstenøglen til din Xbox One-konsol

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du har glemt gæstenøglen til din Xbox One-konsol.

Skift gæstenøglen til din Xbox One-konsol

Få at vide, hvordan du ændrer den aktuelle gæstenøgle til din Xbox One-konsol.

Fjern gæstenøglen til din Xbox One-konsol

Få at vide, hvordan du fjerner en gæstenøgle til din Xbox One-konsol.