Oversigt over sikkerhedsoplysninger til Microsoft-konto

Oversigt

Sikkerhedsoplysninger er et telefonnummer eller en sekundær mailadresse, der kan bruges til at kontakte dig i forbindelse med din kontosikkerhed. Disse oplysninger giver os mulighed for at få bekræftet din identitet, inden der foretages ændringer på din konto. Disse ændringer kan f.eks. være en ny adgangskode, nye faktureringsoplysninger eller kontaktoplysninger. På denne måde kan du beskytte din konto.

Hos Microsoft beder vi vores kunder om at bruge et øjeblik på at bekræfte, at sikkerhedsoplysningerne til deres Microsoft-konti er opdaterede. Det gør vi for at beskytte kundernes personlige oplysninger. Alt efter hvor lang tid siden det er, at du har opdateret dine sikkerhedsoplysninger, kan du blive bedt om at logge på med din Microsoft-konto, føje sikkerhedsoplysninger til din konto eller bekræfte oplysningerne på din Microsoft-konto.

Emner

Log på med din Microsoft-konto

Hvis du ikke for nylig har angivet mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto, fordi oplysningerne er gemt på din konsol, kan du blive bedt om at bekræfte disse oplysninger, når du skal downloade din profil eller logge på en ny Xbox-konsol.

Hvis du bliver bedt om at opdatere eller bekræfte din adgangskode, skal du gøre det inden for én uge. Hvis du ikke opdaterer eller bekræfter din adgangskode inden for én uge, låser Microsoft din konto for at beskytte den. Du vil derfor ikke kunne logge på igen, før du har bekræftet din adgangskode.

Bemærk!

• Du kan nulstille adgangskoden til din Microsoft-konto ved at gå til logonsiden og klikke eller trykke på Kan du ikke få adgang til din konto?. Følg derefter instruktionerne.
  • Hvis du har en Xbox One-konsol, skal du vælge Jeg har glemt min adgangskode på Xbox-logonskærmen for at nulstille din adgangskode.
  • Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Føj sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto

Vi kan få bekræftet, at du er kontoejeren, og hurtigere hjælpe dig med problemer med kontoen, hvis du har føjet sikkerhedsoplysninger til din konto. Hvis du ikke har angivet et mobiltelefonnummer eller en alternativ mailadresser som sikkerhedsoplysninger, skal du tilføje sikkerhedsoplysninger, såfremt du bliver bedt om det.

Bemærk! Du kan få mere at vide om, hvordan Microsoft bruger sikkerhedsoplysninger, i Føj sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto og Sikkerhedsoplysninger for Microsoft-konto: Ofte stillede spørgsmål.

Xbox One-brugere

Hvis du bruger en Xbox One-konsol og bliver bedt om at tilføje sikkerhedsoplysninger, kan du gøre dette på konsollen ved at følge de instruktioner, der vises der. Du skal angive et telefonnummer eller en mailadresse, som vi kan sende en sikkerhedskode til. Denne kode skal du bruge til at få adgang til din konto. Vi anbefaler på det kraftigste, at du gemmer mindst to kontaktmetoder på din konto. Så er du sikker på, at vi kan kontakte dig, selvom du skulle miste adgangen til den ene af dem. Du kan f.eks. miste adgangen til din mailkonto, hvis du flytter eller skifter mailtjenesteudbyder.

Bemærk! Du kan også tilføje sikkerhedsoplysninger via en webbrowser. Det gør du ved at følge instruktionerne i afsnittet "Xbox 360-brugere" nedenfor.

Xbox 360-brugere

1. Gå til logonsiden.
  2. Log på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).
  3. Klik eller tryk på Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
  4. Vælg Administrer avanceret sikkerhed.
  5. Hvis du vil tilføje et telefonnummer eller en mailadresse, skal du trykke eller klikke på Tilføj ny mailadresse eller Tilføj nyt telefonnummer under "Sikkerhedsoplysninger hjælper med at holde din konto sikker".
  6. Angiv et telefonnummer eller en mailadresse, som vi kan sende en sikkerhedskode til. Vi anbefaler på det kraftigste, at du gemmer mindst to kontaktmetoder på din konto. Så er du sikker på, at vi kan kontakte dig, selvom du skulle miste adgangen til den ene af dem. Du kan f.eks. miste adgangen til din mailkonto, hvis du flytter eller skifter mailtjenesteudbyder.
  7. ?

Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

Når du tilføjer sikkerhedsoplysninger, skal du bekræfte, at du kan modtage en sikkerhedskode på denne mailadresse eller dette telefonnummer. Hvis du sprang dette trin over, første gang du konfigurerede din konto, skal du udføre det, når du bliver bedt om det.

Xbox One-brugere

Hvis du bruger en Xbox One-konsol og bliver bedt om at bekræfte sikkerhedsoplysningerne, kan du gøre dette på din konsol. Du skal følge de instruktioner, der vises på konsollen.

Bemærk! Hvis du ikke længere har adgang til en mailadresse eller et telefonnummer, som du har angivet, skal du slette det pågældende element og angive nye sikkerhedsoplysninger online. Få mere at vide på Opdater sikkerhedsoplysningerne til din Microsoft-konto for Xbox Live.

Xbox 360-brugere

Du skal bekræfte sikkerhedsoplysningerne til din Microsoft-konto, når du tilføjer en ny mailadresse eller et nyt telefonnummer. Der bliver sendt en bekræftelseskode til den mailadresse eller det telefonnummer, som du føjer til Microsoft-kontoen. Oplysningerne bliver kun tilføjet, når den korrekte bekræftelseskode er angivet og bekræftet.