Få at vide, hvorfor du uventet kan blive bedt om at angive mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto

Få at vide, hvorfor du bliver bedt om at angive mailadresse og adgangskode til din Microsoft-konto

For at hjælpe med at beskytte dine personlige data beder vi alle med en Xbox Live-konto om at kontrollere, at sikkerhedsoplysningerne, der er knyttet til deres konto, er korrekte og opdateret ved at logge på med mailadressen og adgangskoden til deres Microsoft-konto. Når du ser en meddelelse om, at du skal opdatere eller bekræfte din adgangskode, har du to uger til gøre det. Hvis du ikke gør det inden for dette tidsrum, vil Microsoft låse din konto for at beskytte den. Du vil ikke kunne logge på igen, før du har bekræftet din adgangskode.

Få at vide, hvordan du nulstiller din adgangskode, hvis du har mistet den.

Om sikkerhedsbeviser

Hvis du føjer sikkerhedsbeviser til din Microsoft-konto, kan du hjælpe os med at sikre, at der ikke foretages uautoriserede ændringer på din konto, og det bliver nemmere at nulstille adgangskoden til din konto, hvis du skulle glemme den.

Se denne video for at finde ud af, hvordan du føjer sikkerhedsbeviser til din Microsoft-konto og gør den mere sikker.

Bemærk! Du kan også se denne video ved at klikke på Gør din Microsoft-konto mere sikker ved at tilføje sikkerhedsbeviser.

Når du føjer sikkerhedsbeviser til din konto, kan vi hjælpe dig med at løse problemer med din konto hurtigere, og vi kan få bekræftet, at du er den faktiske ejer af kontoen.

• Disse beviser bruges til at kontrollere adgangen til din konto eller dine aktiviteter på Xbox.com, din Xbox-konsol, Xbox Live, Windows og andre steder, hvor din Microsoft-konto anvendes.
  • Dette holder din konto sikker og hjælper dig med at nulstille din adgangskode.
  • Hvis du nogensinde glemmer din adgangskode, eller hvis nogen forsøger at få adgang til din konto, har vi brug for en måde at kontakte dig på for at genetablere den rette kontrol over din konto – så det er en god idé at holde disse oplysninger opdateret. Vi bruger kun disse oplysninger til at beskytte din konto.

Telefon- og mailbeviser

Xbox Live kræver, at du har to beviser på din konto, og mindst et skal være et telefonnummer eller en mailadresse. Vi anbefaler beviser i form af et telefonnummer og en mailadresse for at give den bedst mulige sikkerhed for din konto. Ved at have to beviser er det mere sandsynligt, at du har adgang til mindst én af disse konti, så derfor reduceres chancen for, at du selv i en kort tidsperiode låses ude fra din konto.

Gør din computer til en pc, der er tillid til

Du kan også vælge Gør denne computer til en pc, du har tillid til for at linke din Microsoft-konto til en eller flere personlige computere (ikke offentlige). Hvis du derefter får brug for at nulstille din adgangskode, skal du bare bruge en af de linkede computere – så ved vi, at du er dig.