Slå totrinsbekræftelse fra

Log på din Microsoft-konto for at slå totrinsbekræftelse fra.

Totrinsbekræftelse er et frivilligt ekstra sikkerhedslag til din Microsoft-konto. Hvis du vil slå totrinsbekræftelse fra og fjerne dette krav fra alle enheder, konsoller og apps, som du bruger, skal du gøre følgende:

1. Log på din Microsoft-konto. Hvis du bliver bedt om at bekræfte din identitet, skal du angive den sikkerhedskode, som er blevet sendt til din enhed.
  2. Vælg Sikkerhed , og rul derefter ned, og vælg Flere sikkerhedsindstillinger. Du bliver bedt om at angive din adgangskode eller modtage en sikkerhedskode for at sikre, at det er dig og kun dig, der opdaterer din kontosikkerhed.
  3. Under Totrinsbekræftelse skal du vælge Slå totrinsbekræftelse fra og derefter bekræfte ændringen, når du bliver bedt om det.
Indstillingen