Opdater alle sikkerhedsoplysningerne til din Microsoft-konto

Opdater sikkerhedsoplysningerne for din konto Log på din Microsoft-konto for at opdatere det telefonnummer eller den mailadresse, du bruger som sikkerhedsoplysninger.

Oversigt

Der kan være tidspunkter, hvor du er nødt til at fjerne eller ændre sikkerhedsoplysningerne til din Microsoft-konto. Dette kan for eksempel ske, hvis du får et nyt telefonnummer eller en ny mailadresse, eller hvis du har skrevet sikkerhedsoplysningerne forkert. På denne side kan du se, hvordan du fjerner og erstatter de telefonnumre eller mailadresser, du bruger til at bekræfte din Microsoft-konto.

Opdater sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

Hvis du vil fjerne og udskifte alle sikkerhedsoplysningerne til din Microsoft-konto, skal du udføre disse trin.

Bemærk! Hvis du har fjernet og udskiftet dine sikkerhedsoplysninger inden for de seneste 30 dage, skal du vente, indtil denne 30-dages periode er forbi, før du kan gøre det igen. Venteperioden er med til at beskytte din konto, hvis en angriber får fat i din adgangskode.

1. Gå til Beskyt din konto, og log på med din Microsoft-konto.
    Den side, hvor du skal angive sikkerhedskoden, vises.
  2. Vælg Dem har jeg ikke, og vælg derefter Næste.
Afkrydsningsfeltet
  1. Du bliver bedt om at tilføje et telefonnummer og en mailadresse i forbindelse med erstatning, som vi kan bruge som sikkerhedsoplysninger.
En dialogboks giver mulighed for at tilføje en mailadresse eller et telefonnummer som sikkerhedsoplysning på kontoen.
  1. Vi kontakter dig på den mail eller det telefonnummer, du har angivet. Følg vejledningen for at bekræfte den konto, du opdaterer.

Når du har opdateret alle dine sikkerhedsoplysninger

Opdateringen tager 30 dage, og i denne periode kan du logge på dine konsoller, men der vil være visse ting, du ikke kan gøre med din konto. Du kan forvente, at der sker dette, når du har opdateret dine sikkerhedsoplysninger:

• De sikkerhedsoplysninger, som du har valgt at fjerne, bliver slettet inden for 30 dage. I den periode sender vi notifikationer til det telefonnummer eller den mailadresse, der skal fjernes. Dette gør vi for at sikre os, at det ikke er en hacker, som prøver at fjerne dine oplysninger.
  • Vi kan ikke fremskynde denne proces.
  • Du kan fortsat bruge din konsol i denne 30-dages venteperiode, men du kan ikke ændre din adgangskode eller foretage køb online fra kontoen.
  • Du vil ikke kunne foretage sikkerhedsændringer på din konto eller administrere forældrekontrol online.