Brug en Xbox One-konsol som gæst

Når du har en gæst, som vil deltage i side om side-multiplayerspil, men som ikke selv har en Xbox Live-konto eller et gamertag, kan gæsten oprette en gæstekonto til engangsbrug på din Xbox One-konsol.

Når du vil anvende en gæstekonto, bliver der oprettet en midlertidig konto, som er en kopi af kontoen til det familiemedlem, der er logget på konsollen.

Når spilsessionen er slut, og det familiemedlem, hvis konto blev brugt til at oprette gæstekontoen, logger af, bliver gæstekontoen også logget af. Samtidig fjernes gæstekontoen fra konsollen.

Sådan kan du oprette en gæstekonto på Xbox One

1. Rul til venstre på Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på.
  3. Rul ned, og vælg din konto for at logge på.
Der vises en liste over konti på loginpanelet over startskærmen.
  1. Vælg Tilføj og administrer.
  2. Vælg Tilføj gæst.
Det gamerbillede, der tilhører den påloggede konto, vises sammen med indstillingerne
  1. Hvis du skal bruge Kinect'en til Xbox One, skal du følge instruktionerne, så Kinect-sensoren bliver i stand til at genkende din gæst. Hvis ikke, kan du springe Kinect-trinnene over.

Gæstekontoen er en kopi af værtskontoen og vises som værtsnavn (1).

De gamerbilleder, der tilhører de påloggede spillere, vises sammen med indstillingerne

Hvis du har flere gæster, der vil deltage, skal du blot vælge Tilføj gæst igen for at oprette flere gæstekonti.

Sådan kan du fjerne en gæstekonto fra din Xbox One-konsol

Når du eller din gæst logger af, bliver gæstekontoen fjernet. Sådan kan du logge af din konsol:

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at gå tilbage til startskærmen.
Eksempel på Xbox-startskærm
  1. Markér dit gamerbillede øverst til venstre.
Et eksempel på en startskærm med et markeret gamerbillede i hjørnet.
  1. Vælg din konto, tryk på A-knappen på controlleren, og vælg derefter Log af.
Gamerbilledet for én pålogget spiller vises på panelet sammen med indstillingerne

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke indstillinger for personlige oplysninger og onlinesikkerhed anvendes til en gæstekonto?

Hvis der kun er logget én person på konsollen, får gæstekontoen de samme privatlivsindstillinger som værten.

Hvis flere medlemmer af husstanden er logget på, får gæstekontoen de samme indstillinger for personoplysninger og onlinesikkerhed som det familiemedlem, der har de mest restriktive indstillinger. Hvis der f.eks. er logget et barn på, gælder barnets begrænsende indstillinger for gæsten.

Kan en gæst foretage køb ved hjælp af værtskontoens betalingsmiddel?

Nej, værtens betalingsmidler og abonnementer bliver ikke føjet til gæstekontoen. Der kan ikke foretages køb med en gæstekonto.

Kan jeg gemme gæstekontoen til senere brug?

Så snart enten værten eller gæsten logger af, bliver gæstekontoen fjernet fra konsollen. Hvis din gæst forventer at spille på den samme konsol på et senere tidspunkt, anbefaler vi, at gæsten opretter en Microsoft-konto og et gamertag på konsollen.