Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

Tjek dine sikkerhedsoplysninger Log på din Microsoft-konto for at bekræfte dine sikkerhedsoplysninger.

Når du tilføjer kontaktoplysninger som f.eks. et telefonnummer eller en mailadresse til din Microsoft-konto, skaber du et ekstra sikkerhedslag. Disse oplysninger gør det muligt at bevise din identitet, hvis du skulle få brug for at ændre i indstillingerne for din konto – f.eks. hvis du glemmer din adgangskode, eller hvis du har mistanke om, at din konto kan være blevet hacket.

Når du har tilføjet disse oplysninger, skal du bekræfte, at du har adgang til dem, før du kan bruge dem til at bevise din identitet. Du får muligvis også en fejl på din konsol, når du prøver at downloade din konto eller logge på din konsol, hvis du ikke har bekræftet dine nyligt tilføjede sikkerhedsoplysninger.

Følg vejledningen på denne side for at se, hvordan du bekræfter dine sikkerhedsoplysninger.

Bekræft sikkerhedsoplysningerne fra din computer eller en anden enhed med internetadgang

Sådan gør du:

1. Log på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).
  2. Vælg Sikkerhed.
  3. Klik på Opdater oplysninger.
  4. Klik på Bekræft ud for dine sikkerhedsoplysninger.
  5. Du modtager en sikkerhedskode via sms eller mail, som du skal bruge til at bekræfte, at du er kontoindehaveren. Angiv koden, når du modtager den, og klik derefter på Bekræft.

Bekræft sikkerhedsoplysningerne på din konsol

Når du bliver bedt om at bekræfte sikkerhedsoplysningerne, mens du bruger din Xbox One eller Xbox 360, skal du følge instruktionerne, som vises på konsollen. Vi sender en bekræftelseskode til det telefonnummer eller den mailadresse, du har angivet. Skriv koden for at fuldføre bekræftelsen.

Du kan opdatere dine sikkerhedsoplysninger når som helst ved at logge på account.microsoft.com.