Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

Tjek dine sikkerhedsoplysninger Log på din Microsoft-konto for at bekræfte dine sikkerhedsoplysninger.

Når du tilføjer kontaktoplysninger som f.eks. et telefonnummer eller en mailadresse til din Microsoft-konto, skaber du et ekstra sikkerhedslag. Disse oplysninger gør det muligt at bevise din identitet, hvis du skulle få brug for at ændre i indstillingerne for din konto – f.eks. hvis du glemmer din adgangskode, eller hvis du har mistanke om, at din konto kan være blevet hacket.

Når du har tilføjet disse oplysninger, skal du bekræfte dem, før du kan bruge dem til at bevise din identitet. Følg vejledningen på denne side for at se, hvordan du bekræfter dine sikkerhedsoplysninger.

Bekræft sikkerhedsoplysningerne fra din computer eller en anden enhed med internetadgang

Sådan gør du:

1. Log på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).
  2. Vælg Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
  3. Klik på Flere sikkerhedsindstillinger.
  4. Klik på Bekræft ud for dine sikkerhedsoplysninger.
  5. Du modtager en sikkerhedskode via sms eller mail, som du skal bruge til at bekræfte, at du er kontoindehaveren. Angiv koden, når du modtager den, og klik derefter på Bekræft.

Bemærk! Du vil ikke kunne bruge det telefonnummer eller den mailadresse, som du angav som bevis på din identitet, før du har bekræftet dine sikkerhedsoplysninger.

Bekræft sikkerhedsoplysningerne på din Xbox One-konsol

Når du bliver bedt om at bekræfte sikkerhedsoplysningerne, mens du bruger din Xbox One, skal du følge instruktionerne, som vises på konsollen.

Bekræft sikkerhedsoplysningerne på din Xbox 360-konsol

Når du bliver bedt om at bekræfte sikkerhedsoplysningerne, mens du bruger din Xbox 360, skal du følge instruktionerne, som vises på konsollen:

1. Xbox sender en bekræftelseskode til det telefonnummer eller den mailadresse, du har angivet. Skriv koden på konsolskærmen, når du modtager den.
  2. Du skal logge på med din Microsoft-konto og adgangskode for at bekræfte telefonnummeret eller mailadressen, før du kan bruge dem til at bekræfte din identitet.
  3. Du vil få vist den mailadresse eller det telefonnummer, du lige har tilføjet. Klik eller tryk på Brug disse sikkerhedsoplysninger for at bekræfte.