Juster forældrekontrolindstillingerne for Xbox Music og Zune Musik + Video

Xbox Music-appen og funktionen Zune-børnesikring gør det muligt for dig som forælder eller værge at tilpasse familiens adgang til musik og videoer. Med disse indstillinger kan du angive, om du vil tillade adgang til anstødelig musik og anstødelige musikvideoer og voksenindhold i Xbox Music Store eller Film og tv-butikken. (Denne indstilling påvirker ikke indhold, der allerede er downloadet til din computer).

Med disse børnesikringsindstillinger kan du styre:

• Dit barns mulighed for at købe.
  • Adgangen til anstødeligt indhold.

Bemærk! Hvis du vil oprette en barnekonto på din Xbox One for en person under 18 år, skal du se Føj et nyt medlem til din Xbox One-familie.

Tilpas indstillingerne for forældrekontrol for Xbox Music-appen

Sådan tilpasser du indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger for Xbox Music-appen (Windows 8 og Windows 8.1):

1. Start Musik-appen.
  2. Stryg fra højre side af skærmen, eller placer markøren i øverste eller nederste højre hjørne af skærmen.
  3. Tryk eller klik på Indstillinger.
  4. Tryk eller klik på Min konto.
  5. Tryk eller klik på Beskyttelse af personlige oplysninger og onlineindstillinger.
  6. Log på din konto (hvis du bliver bedt om det).
  7. Vælg fanen Xbox 360-onlinesikkerhed på siden Beskyttelse af personlige oplysninger og onlineindstillinger.
  8. Rul ned til bunden af siden.
  9. Under "Musik, musikvideoer og Windows Phone-spil" skal du vælge Tillad eller Bloker. (Bloker er valgt som standard).
  10. Tryk eller klik på Gem.

Tilpas indstillinger for forældrekontrol for Zune Musik + Video-softwaren

Sådan tilpasser du indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger for Zune-softwaren:

1. Start Zune-softwaren.
  2. Tryk eller klik på Indstillinger.
  3. Tryk eller klik på Konto.
  4. Tryk eller klik på Min konto under "Personlige oplysninger".
  5. Log på din konto (hvis du bliver bedt om det).
  6. Tryk eller klik på Min konto (øverst til højre).
  7. Tryk eller klik på Beskyttelse af personlige oplysninger og onlineindstillinger.
  8. På siden Beskyttelse af personlige oplysninger og onlineindstillinger skal du vælge det relevante niveau for barnekontoen (Teenager, Barn eller Brugerdefineret).
  9. Rul ned til bunden af siden.
  10. Under "Musik, musikvideoer og Windows Phone-spil" skal du vælge Tillad eller Bloker. (Bloker er valgt som standard).
  11. Tryk eller klik på Gem.

Du kan finde flere oplysninger om konfiguration af indstillingerne for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger i Indstillinger for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox 360 eller Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox One: Administrer indstillinger for personlige oplysninger, sikkerhed og børnekonti.