Microsoft Complete til Xbox One

Microsoft Complete er en udvidet serviceplan, som giver tre års garanti på din nye Xbox-konsol og Kinect-sensor. Derudover omfatter Microsoft Complete også garanti på to controllere.

Hvis du skal have erstattet controllere i løbet af Microsoft Complete-dækningsperioden, skal du kontakte Xbox Support.

Bemærk! Microsoft Complete kan kun tilvælges, når du køber en konsol fra Microsoft Store. Hvis du bor i USA, Puerto Rico eller Canada, kan du dog tilvælge Microsoft Complete til Xbox One i op til 45 dage efter købet af din konsol fra en godkendt forhandler. Du skal blot tage dit købsbevis og enheden med hen til en Microsoft-forhandler. Der gælder bestemte undtagelser og begrænsninger. Læs vilkår og betingelser.