Microsoft Complete til Xbox One

Microsoft Complete er en udvidet serviceplan, der giver i alt tre års dækning til din Xbox-konsol og dit Xbox-tilbehør som f.eks. controllere og Kinect-sensor, der er inkluderet som en del af en samlet pakke. Microsoft giver fuld dækning til op til to almindelige erstatninger af controllere eller én erstatning af en Elite-controller.

Du kan tilføje Microsoft Complete, når du køber en Xbox fra Microsoft Store. Eller få det op til 45 dage efter køb. Tag blot din Xbox-konsol med til en Microsoft Store*, eller kontakt kundesupport.

Se Vilkår og betingelser for Microsoft Complete for at få flere oplysninger.

*Kun USA, Canada og Australien. Fås ikke længere i Puerto Rico.

Når det gælder erstatning af controllere i den periode, hvor din Microsoft Complete-dækning gælder, skal du kontakte Xbox Support.