Find konsol-id'et på Xbox One, enheds-id'et, serienummeret på Xbox One og serienummeret på Kinect

Hvis du vil registrere eller anmode om en reparation af din Xbox One-konsol eller Kinect-sensor, skal du kende serienummeret. Du skal muligvis også kende konsollens id eller enheds-id'et. Her kan du se, hvordan du finder disse numre.

Find konsol-id'et eller enheds-id'et på Xbox One

Bemærk! Du kan kun finde konsol-id'et i Indstillinger. Konsol-id'et er ikke det samme som konsollens serienummer.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Konsoloplysninger og opdateringer under System.

Find serienummeret på Xbox One

Xbox One-konsollens serienummer kan findes to steder:

• Det er angivet på mærkaten på konsollens underside.
  • Det er angivet på skærmen Konsoloplysninger og opdateringer under Indstillinger (sammen med konsol-id'et som beskrevet i forrige afsnit).

Find Kinect-sensorens serienummer

Kinect-sensorens serienummer findes på sensorens underside. Serienummeret er tallet på 12 cifre, der er trykt under stregkoden.