Sådan skal du pakke din Xbox-konsol eller Kinect-sensor til forsendelse

Inden du sender din Xbox-konsol eller Kinect-sensor til service, skal du sikre dig, at den er pakket ordentligt til forsendelse. På denne side kan du se, hvordan vi anbefaler, at du indpakker dit produkt.

Bemærk! Send kun det defekte produkt. Hvis du sender andre elementer, bliver de muligvis ikke returneret til dig.

Sådan skal du pakke din Xbox-konsol eller Kinect-sensor

Følg disse tip og de trin, der vises nedenfor.

• Sørg for at lægge rigeligt fyld omkring produktet.
  • Brug en solid forsendelseskasse.
  • Kontrollér, at produktet er pakket ordentligt i kassen.
  • Den forsendelseskasse, som du bruger, får du ikke tilbage.

Trin 1

Fjern strømforsyningen, Kinect'en, den lodrette holder (kun Xbox One S) og alt tilbehør fra konsollen.

Xbox One S-konsol
Xbox One S-konsol
Original Xbox One-konsol
Original Xbox One-konsol

Hvis du vil have oplysninger om, hvordan du fjerner en Xbox 360-harddisk eller en disk, der sidder fast i en af konsollerne, skal du se:

Trin 2

• Få fat i en forsendelseskasse og bobleplast.
  • Pak enheden ind i bobleplast, og læg den i kassen.
  • Tjek, at konsollen er pakket ordentligt, så den ikke bliver beskadiget under forsendelsen. Microsoft er ikke ansvarlig for eventuelle skader, som måtte opstå under forsendelsen.

Trin 3

• Luk æsken med pakketape.
  • Sæt forsendelsesetiketten på kassen.
  • Skriv sporingsnummeret på mærkaten ned.
  • Send pakken, og gem afsendelseskvitteringen. Du er ansvarlig for eventuelle udgifter til afhentning.
  • Du kan altid tjekke status for din reparation på Enhedssupport.

Vigtigt Send ikke nogen af følgende elementer:

Hvis du har flere spørgsmål om, hvordan du sender dit produkt til service, skal du se Ofte stillede spørgsmål om, hvordan du pakker og sender din Xbox-konsol eller Kinect-sensor til service.