Del denne side

Send din Xbox-konsol og dit tilbehør til genbrug

Oversigt

Det er nemt at sende din Xbox One- eller Xbox 360-konsol og dit tilbehør til genbrug. Find Microsoft-sponsorerede genbrugsmuligheder i nærheden.

Genbrug hardware, indpakning og batterier

Vi opfordrer alle ejere af Xbox-produkter til at sende produkterne til genbrug. Find Microsoft-sponsorerede genbrugsmuligheder i nærheden.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Send din Xbox-konsol og dit tilbehør til genbrug", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side