Find Xbox 360-serienummeret, serienummeret til Kinect-sensoren og konsol-id'et til Xbox 360

Når du vil registrere dit Xbox-produkt eller sende det til reparation, skal du kende produktets serienummer. Du skal muligvis også kende konsol-id'et. Her kan du se, hvordan du finder disse numre.

Find Xbox 360-konsollens serienummer

Xbox 360-konsollens serienummer står tre steder:

• Foran på konsollen, bag den ovale USB-port.
  • Bag på konsollen, over AV-porten.
  • På skærmen System Info i Xbox Dashboard.
Xbox 360 E-konsollen
En tegning viser, hvor serienummeret er placeret foran og bag på Xbox 360 E-konsollen.
Xbox 360 S-konsol Den oprindelige Xbox 360-konsol
En tegning viser, hvor serienummeret er placeret foran og bag på Xbox 360 S-konsollen. En tegning viser, hvor serienummeret er placeret foran og bag på den oprindelige Xbox 360-konsol.

Find Kinect-sensorens serienummer

Kinect-sensorens serienummer findes på sensorens underside. Serienummeret er et tal på 12 cifre, der er trykt under stregkoden.

Kinect-sensor
En tegning viser, hvor serienummeret er placeret i bunden af Kinect-sensoren til Xbox 360.

Find konsol-id'et på Xbox 360

Bemærk! Konsol-id'et til Xbox 360 findes kun på Xbox Dashboard. Konsol-id'et er ikke det samme som konsollens serienummer.

1. Gå til settings, og vælg System.
  2. Vælg Console Settings.
  3. Vælg System Info. Konsol-id'et vises på skærmen under konsollens serienummer (som også vises på skærmen).
Et eksempel på en skærm med systemoplysninger