Log på
Del denne side

Sådan kan du opsige dit Xbox Live Gold-abonnement

Opsig dit Xbox Live Gold-abonnement Log på abonnementsiden på din Microsoft-konto for at annullere dit abonnement.

Opsig dit abonnement med udgangen af abonnementsperioden

Du kan opsige dit Xbox Live Gold-abonnement ved slutningen af den aktuelle abonnementsperiode ved at slå automatisk fornyelse fra på din Microsoft-konto.

Hvis du slår automatisk fornyelse fra, kan du fortsætte med at bruge Xbox Live Gold indtil slutningen af abonnementsperioden. Du får stadig en opkrævning for den aktuelle faktureringsperiode, men abonnementet bliver ikke fornyet derefter.

Sådan slår du automatisk fornyelse fra:

1. Log på abonnementsiden  på din Microsoft-konto. Du skal muligvis bekræfte, at du er ejer kontoen, ved at angive en sikkerhedskode på webstedet. Du modtager denne kode via sms eller mail. Når du har skrevet sikkerhedskoden, og dit ejerskab er blevet bekræftet, skal du trykke eller klikke på Næste.
  1. Vælg Annuller automatisk betaling for det abonnement, du vil opsige. (Hvis du ikke kan se en indstilling til at annullere automatisk betaling, er den automatiske fornyelse allerede slået fra).
  2. Du bliver bedt om at gennemse de Xbox Live Gold-abonnementsfunktioner, som du ikke længere vil have adgang til, hvis du slår den automatiske fornyelse fra. Hvis du stadig vil slå automatisk fornyelse fra, skal du klikke på Fortsæt.
  3. Indstil "Automatisk fornyelse" til FRA, og klik derefter på Fortsæt.
  4. Derefter bliver du bedt om at vælge årsagen til, at du vil opsige dit abonnement. Vælg den valgmulighed, der passer bedst til begrundelsen for din opsigelse, og klik derefter på Gå til din Xbox-konto.

Bemærk!

• Hvis du ikke kan se dit abonnement, skal du tjekke, om du er logget på den korrekte konto.
  • Hvis du prøver at administrere et abonnement for dit barn, skal du logge på dit barns konto for at slå automatisk fornyelse fra.
  • Hvis du bor i USA og har et Xbox 360 Entertainment For All-abonnement (tidligere "2-årig Xbox Live Gold-kontrakt"), og de to år ikke er gået, opsiger du hermed dit abonnement, og du bliver opkrævet et gebyr for tidlige afslutning samt gældende skatter/afgifter. Når den 2-årige aftale udløber, vil din konto ikke blive fornyet automatisk, da automatisk fornyelse ikke er aktiveret. Hvis du utilsigtet kommer til at opsige dit Xbox 360 Entertainment For All-abonnement, skal du kontakte Xbox Support for at få hjælp til at aktivere medlemskabet igen.

Opsig dit abonnement med øjeblikkelig virkning

Hvis du vil opsige dit abonnement med øjeblikkelig virkning, skal du kontakte Xbox Support.

Vigtigt! Hvis du opsiger med øjeblikkelig virkning, mister du adgangen til Xbox Live-tjenesten i den resterende del af din betalte abonnementsperiode.