Sådan kan du opsige dit Xbox Live Gold-abonnement

Opsig dit Xbox Live Gold-abonnement Log på abonnementsiden på din Microsoft-konto for at annullere dit abonnement.

Opsig dit Xbox Live Gold-abonnement online

Hvis du får brug for det, kan du opsige dit Xbox Live Gold-abonnement. Sådan gør du:

1. Gå til Min konto i en browser.
  2. Log om nødvendigt på den Microsoft-konto, der er knyttet til det Xbox Live Gold-abonnement, som du vil opsige.
  3. Vælg Tjenester og abonnementer.
  4. Vælg Annuller under Xbox Live i afsnittet Fornyes den.
  5. Når du modtager meddelelsen "Er du sikker? Du mister adgangen til dit Xbox Live-abonnement den abonnementets afslutningsdato, når vi ikke fornyer det automatisk", skal du vælge Bekræft annullering.

Opsig dit abonnement med øjeblikkelig virkning

Hvis du vil opsige dit abonnement med øjeblikkelig virkning, skal du kontakte Xbox Support.

Vigtigt! Hvis du opsiger med øjeblikkelig virkning, mister du adgangen til Xbox Live-tjenesten i den resterende del af din betalte abonnementsperiode.