Opsig dit (betalte) Xbox Live Gold-medlemskab

Annuller automatisk betaling

Hvis du vil opsige dit medlemskab ved slutningen af den aktuelle abonnementsperiode, skal du slå automatisk fornyelse fra ved at udføre de trin, der er angivet nedenfor. Når automatisk fornyelse er slået fra, udløber dit medlemskab med udgangen af abonnementsperioden.

1. Log på Xbox Live-webstedet med din Microsoft-konto.

Bemærk! Du skal logge på med den Microsoft-konto, der er tilknyttet den Xbox Live-konto, du vil administrere. Hvis du ikke kender mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du gå til Find din Microsoft-konto.

2. Klik på Min konto, når du er logget på.
  3. Klik på Abonnementer.
    1. Hvis du ikke anvender en enhed, der er tillid til, bliver du bedt om at vælge et eksisterende sikkerhedsbevis, enten din mailadresse eller et telefonnummer, så vi kan sende dig en sikkerhedskode. Koden sendes enten til din mailadresse eller din mobiltelefon.
    2. Når du har modtaget sikkerhedskoden, skal du klikke på Næste.
    3. Angiv den kode, du har modtaget, og klik derefter på Send.
  4. Find det abonnement, du vil ændre den automatiske fornyelse og betaling for.
  5. Klik på Annuller automatisk betaling.
  6. Klik på Fortsæt.

Opsig dit medlemskab omgående

Hvis du vil opsige dit medlemskab med øjeblikkelig virkning, skal du kontakte Xbox Support. Hvis du opsiger dit medlemskab med øjeblikkelig virkning, mister du adgang til tjenesten i den resterende del af din betalte abonnementsperiode.