Sådan kan du annullere automatisk fornyelse for dit Xbox Live Gold-medlemskab

Annuller automatisk fornyelse for dit Xbox Live Gold-medlemskab Log på abonnementsiden på din Microsoft-konto for at annullere automatisk fornyelse.

Annuller automatisk fornyelse

Du kan opsige dit Xbox Live Gold-medlemskab ved slutningen af den aktuelle abonnementsperiode ved at slå automatisk fornyelse fra på din Microsoft-konto.

VIGTIGT! Hvis du slår automatisk fornyelse fra, før vi har faktureret dig for dit medlemskab, får du stadig en opkrævning for den aktuelle faktureringsperiode.

Sådan slår du automatisk fornyelse fra:

1. Log på abonnementsiden på din Microsoft-konto.

Bemærk! Når du opdaterer din konto, bliver du bedt om at bekræfte, at du ejer kontoen, ved at skrive en sikkerhedskode på webstedet. Du modtager denne kode via sms eller mail. Når du har skrevet sikkerhedskoden, og dit ejerskab er blevet bekræftet, skal du trykke eller klikke på Næste.

1. Vælg Annuller automatisk betaling for det medlemskab, du vil opsige.

Bemærk!

• Hvis du ikke kan se en indstilling til at annullere automatisk betaling, er den automatiske fornyelse allerede slået fra.
    • Hvis du ikke kan se dit medlemskab, skal du tjekke, om du er logget på den korrekte konto.
    • Hvis du prøver at administrere et medlemskab for dit barn, skal du logge på dit barns konto for at slå automatisk fornyelse fra.
  1. Du bliver bedt om at gennemse de Xbox Live Gold-medlemskabsfunktioner, som du ikke længere vil have adgang til, hvis du slår den automatiske fornyelse fra. Hvis du stadig vil slå automatisk fornyelse fra, skal du klikke på Fortsæt.
  2. Indstil "Automatisk fornyelse" til FRA, og klik derefter på Fortsæt.
  3. Derefter bliver du bedt om at vælge årsagen til, at du vil opsige dit medlemskab. Vælg den valgmulighed, der passer bedst til begrundelsen for din opsigelse, og klik derefter på Gå til din Xbox-konto.

Bemærk! Hvis du bor i USA og har et Xbox 360 Entertainment For All-abonnement (tidligere "2-årig Xbox Live Gold-kontrakt"), og de to år ikke er gået, opsiger du hermed dit medlemskab, og du bliver opkrævet et gebyr for tidlige afslutning samt gældende skatter/afgifter. Når den 2-årige aftale udløber, vil din konto ikke blive fornyet automatisk, da automatisk fornyelse ikke er aktiveret. Hvis du utilsigtet kommer til at opsige dit Xbox 360 Entertainment For All-abonnement, skal du kontakte Xbox Support for at få hjælp til at aktivere medlemskabet igen.

Opsig dit medlemskab omgående

Hvis du vil opsige dit medlemskab med øjeblikkelig virkning, skal du kontakte Xbox Support. Hvis du opsiger med øjeblikkelig virkning, mister du imidlertid adgangen til Xbox Live-tjenesten i den resterende del af din betalte medlemskabsperiode.