Sådan kan du annullere automatisk fornyelse for dit Xbox Live Gold-medlemskab

QuickLink

Annuller automatisk fornyelse

Hvis du vil opsige dit medlemskab ved slutningen af den aktuelle abonnementsperiode, skal du slå automatisk fornyelse fra ved at udføre de trin, der er angivet nedenfor. Når den automatiske fornyelse er slået fra, stopper dine betalinger med udgangen af abonnementsperioden, og dit medlemskab udløber.

1. Log på Xbox Live-webstedet med din Microsoft-konto.
    Bemærk! Du skal logge på med den Microsoft-konto, der er tilknyttet den Xbox Live-konto, du vil administrere. Hvis du ikke kender mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du gå til Find din Microsoft-konto.
    1. Hvis du ikke anvender en enhed, der er tillid til, bliver du bedt om at vælge et eksisterende sikkerhedsbevis, enten din mailadresse eller et telefonnummer, så vi kan sende dig en sikkerhedskode. Koden sendes enten til din mailadresse eller din mobiltelefon.
    2. Når du har modtaget sikkerhedskoden, skal du klikke på Næste.
    3. Angiv den kode, du har modtaget, og klik derefter på Send.
  2. Vælg det abonnement, som du vil ændre den automatiske fornyelse og betaling for, og klik på Annuller automatisk betaling.
picture
  1. Klik på Fortsæt.

Hvis du ikke kan se en indstilling til at annullere automatisk betaling, er den automatiske fornyelse allerede slået fra. Hvis du ikke kan se dit abonnement, skal du tjekke, om du er logget på den korrekte konto. Hvis du prøver at administrere et abonnement for dit barn, skal du logge på dit barns konto for at slå automatisk fornyelse fra.

Opsig dit medlemskab omgående

Hvis du vil opsige dit medlemskab med øjeblikkelig virkning, skal du kontakte Xbox Support. Hvis du opsiger dit medlemskab med øjeblikkelig virkning, mister du adgang til tjenesten i den resterende del af din betalte abonnementsperiode.